Connect with us

Federació Catalana de Futbol

L’FCF presenta la nova Casa del Futbol Català

L’FCF ha presentat a l’Assemblea la memòria explicativa del projecte de la futura ciutat esportiva, que s’ubicarà a Sant Feliu de Llobregat, amb un estadi, diversos camps i pistes, i les noves seus de la Federació i la Mutualitat.

La nova Casa del Futbol Català va prenent forma. La Federació Catalana de Futbol va presentar en públic durant l’Assemblea el projecte de la futura Ciutat Esportiva. Després de la signatura el passat mes de març del protocol d’intencions amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, per a la construcció de l’equipament, l’ens federatiu ja ha avançat els detalls del projecte, donant a conèixer com seran les instal·lacions, i les prestacions que oferiran, a través d’un vídeo de la memòria explicativa.

Més de 68.000 m2 d’instal·lacions

L’espai esportiu estarà integrat amb l’entorn de la ciutat, capital de la comarca del Baix Llobregat, tindrà una situació propera a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, i es trobarà a les portes del Parc Natural de Collserola.

Comptarà amb una extensió de més de 68.000m2, i serà un complex que oferirà unes condicions òptimes per a la pràctica esportiva i formativa del futbol català. La nova Casa del Futbol Català tindrà un estadi amb graderia, amb una capacitat per 1.500 espectadors. També inclourà camps de futbol 11 i futbol 7, a més d’un pavelló poliesportiu per a futbol sala i futbol platja. Tanmateix, albergarà la nova seu central de la Federació Catalana de Futbol, el nou edifici de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, i una residència per a equips esportius amb 52 habitacions.

La zona de futbol i serveis

La futura Ciutat Esportiva de l’FCF disposarà de 2 camps de futbol 11, amb estàndards FIFA per poder competir al nivell més alt, i un camp del futbol 7 addicional. L’estadi, amb un aforament de 1.500 persones, podrà acollir partits i tornejos, tant de les Seleccions Catalanes, com d’equips professionals i seleccions internacionals.

L’equipament comptarà amb vestidors, gimnàs, serveis mèdics i tots els serveis necessaris per a la pràctica futbolística. Al seu torn, la zona d’entrenament permetrà el desenvolupament de futbol per totes les edats.

La zona de futbol sala i futbol platja

El pavelló poliesportiu estarà format per 2 pistes de futbol sala, i un camp de futbol platja. La pista principal de futbol sala tindrà una capacitat per a 300 espectadors, mentre que el camp de futbol platja podrà acollir fins a 200 espectadors.

Les noves seus de la Federació i la Mutualitat

La nova Casa del Futbol Català estarà presidida per la nova seu central de la Federació, amb vistes sobre tota la instal·lació. Tindrà més de 5.000m2 d’oficines, sales de formació i un auditori amb 300 butaques.

Per últim, la futura Ciutat Esportiva també acollirà la nova seu de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb 2.000m2 d’espais mèdics, per diagnosticar i tractar als jugadors i jugadores.

Font i fotos: FCF

More in Federació Catalana de Futbol