Connect with us

Clubs

Ja roda la pilota als camps del Maresme!

Aquest segon cap de setmana del mes de setembre ha arrencat de manera oficial la temporada futbolística 2023-24 i ho ha fet amb un duel entre la UE Vilassar de Mar i el Badalona en el Municipal Xevi Ramon, corresponent al Grup V de la Tercera Federació.

Un fet que ha de ser explicat, ja que la UE Vilassar havia perdut la categoria la temporada passada, si bé una suma de factors va fer que es produís el miracle. Primer, el canvi de normativa de la RFEF que va ampliar de 16 a 18 equips el grup V de la Tercera Federació (el grup català). Segon, i més important, l’ascens de la UE Sant Andreu a Segona Federació després del seu inesperat triomf en l’últim partit de play off enfront del Salamanca.

No hi haurà cap representant en la nova categoria de la FCF, la Lliga Elit, però sí dos a Primera Catalana: Argentona i Mataró

El FC Argentona, que va pujar de divisió la temporada passada, i el Mataró estaràn a Primera Catalana

La UE Vilassar de Mar ha renovat de dalt a baix la seva plantilla i continuarà un any més amb Albert ‘Peque’ Aybar a la banqueta per a intentar fer el millor paper possible en la temporada del seu centenari. El Maresme no tindrà cap representant en la nova categoria de la FCF, l’anomenada Lliga Elit, que s’ha creat enmig de la Tercera Federació i la Primera Catalana. En aquesta última seguirà l’Escola Futbol Mataró, a la qual se li ha sumat el CF Argentona, ascendit novament l’any del seu centenari.

A Segona Catalana hi haurà equips del Maresme en dos grups, l’1 i el 2. En el primer estarà el FC Tordera i en el segon, vuit equips: Cirera, Los Molinos, Masnou, Vilassar de Mar B, Cabrils (nou en la categoria), Sant Pol, Premià de Mar i CD Malgrat.

L’AE Santa Susanna (fotografía) i l’Escola de Futbol Mataró seran les representants del Maresme a la categoria més alta, Preferent

La Tercera Catalana tindrà representants del Maresme en tres grups: Segon (Tordera B), Sisè (Rocafonda, Mataronesa, La Llàntia, Sinera, Vilassar de Dalt A, Calella, Masnou, Santvicentí, Llavaneres i l’acabat d’ascendir Sant Cebrià de Vallalta 2021) i setè (Vilassar de Dalt B).

Pel que respecta al futbol femení, en la màxima categoria del futbol català (Preferent) comptarem amb dos equips: l’AE Santa Susanna i l’Escola Futbol Mataró que va ascendir la temporada passada després d’un campionat extraordinari. Finalment, a Primera Divisió l’únic representant serà la UE Cirera. Molta sort a tots!

More in Clubs