Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

La 5a edició del concurs de fotografia ja té els seus guanyadors

Per cinquè any consecutiu s’ha celebrat el Concurs Fotogràfic en l’Àmbit de l’Activitat Física i l’Esport organitzat conjuntament pel Consell Esportiu del Maresme i l’Esportiu Maresme.

Aquesta iniciativa persegueix inculcar la importància dels valors de l’esport, de forma molt especial en edats molt primerenques. Valors que van molt més enllà de la competició, de guanyar o perdre, on les paraules “formació” i “participar” tinguin més importància que els títols.

Saber captar aquestes essències a través d’una fotografia és el que persegueix aquest concurs que tant d’èxit ha tingut entre els nostres lectors en tots aquests anys. Com és sabut, les tres primeres fotografies de cadascun dels dos apartats (categoria escolar i categoria general) tindran un premi de 100, 75 i 50 euros respectivament per la compra de material esportiu.

Tant per al CEM com per a l’Esportiu Maresme l’esport és un dret irrenunciable que tenen els nostres nens i nenes i ha d’estar molt present en l’edat escolar. El nostre suport a tots els clubs i entitats que fomenten la pràctica esportiva, en les seves múltiples i diverses disciplines, és irrenunciable.

Ja us esperem a tots en la nostra sisena edició del Concurs Fotogràfic.

CATEGORIA ESCOLAR

1r CLASSIFICAT: Rosa Navarrete per “Aprenent i superant les pors” a Vilassar de Mar

2n CLASSIFICAT: Silvia Doblas per “El deporte desde siempre” a Mataró

3r CLASSIFICAT: Elena Padilla per “Concentració màxima” a Mataró

CATEGORIA GENERAL

1r CLASSIFICAT: Judith Neila per “Días nublados y olitas” a Arenys de Mar

2n CLASSIFICAT: Ivan Bustos per “Sobre rodes” a Mataró

3r CLASSIFICAT: Àlex Mart per ”La complicitat de l’èxit” a Tordera

More in Consell Esportiu del Maresme CEM