Connect with us

Canet de Mar

H2O Fitness Club de Canet de Mar

Esport municipal… esport de proximitat

A l’hora d’escollir un centre esportiu on entrenar, gaudir, posar-te en forma i fer amics, quins son els primers factors en què pensem? Sí, proximitat, qualitat i preu. Sens dubte, el Centre Esportiu Municipal Canet, gestionat per la fundació H2O, reuneix tots aquests aspectes -i molts d’altres-, perquè fer esport sigui una activitat plaent i, sobretot, saludable i a l’abast de tothom. Afegiríem que també inclusiu, perquè la nostra raó de ser és que ningú es quedi enrere.

Aquest es el lema del CEM H2O, un centre esportiu que ha patit molt amb la pandèmia, però que va ser, gràcies a un gran esforç de les persones que hi treballen cada dia (empleats, direcció, etc.) el que mes temps va romandre obert durant les dures restriccions de la COVID-19.

Això va ser possible gràcies als seus espais exteriors i a la implicació del seu equip de professionals, instal·lant cada dia la sala de fitness a l’exterior, així com les activitats dirigides a les pistes de pàdel. Actuacions que van tenir una gran acollida per part dels seus abonats. Tot això és el que significa ser municipal i de proximitat.

El sacrifici de saber que tot el que fas pels altres importa, compta, posant noms i cognoms a les persones que estàs ajudant. El CEM H2O és un centre ple d’experiències, on trobar dins d’una mateixa instal·lació un ampli ventall de serveis.

Classes dirigides, sala fitness, dues piscines, sauna, estètica, bar/restaurant: un ampli ventall de serveis per gaudir de l’esport i millorar la salut

Entre d’altres, són aquests:

4 sales d’activitats dirigides amb diferents paviments (inclòs Cycling) + 2 pistes de pàdel auxiliars per a tal efecte.

Sala de fitness completament equipada amb zona d’entrenament funcional, cardiovascular, muscular i zona d’estiraments.

Piscina gran de 25 metres.

Piscina petita de 12,5 metres.

-Vestidors dones, homes i nens completament equipats.

-Sauna Seca.

-Sauna de Vapor.

-Zona d’estètica, UVA I benestar.

-Bar/restaurant.

-Pàrquing .

-Més de 100 activitats dirigides a la setmana.

-Cursets de natació a partir dels 4 mesos.

-Campus d’estiu.

-Servei d’entrenament personal

-Personal professional, motivat i preparat per fer-te gaudir i aprendre mentre pràctiques la disciplina que més t’agrada.

El CEM H2O porta molt anys tenint cura de la salut física de milers de canetencs i altres clients de municipis del voltant, perquè és un centre obert a tothom.

Aquest és el seu compromís:

-Tindràs una activitat física completa.

-Milloraràs els hàbits socials.

-Milloraràs la teva autoestima.

-Milloraràs la teva salut.

-Milloraràs la teva condició física.

More in Canet de Mar