Connect with us

Clubs

Més Malgrat, més esport, més salut

Els ciutadans de Malgrat de Mar i municipis adjacents tenen a la seva disposició un magnífic centre esportiu de primer nivell, inaugurat el setembre de 2011 sota un lema que segueix en plena vigència: Més Esport, Més Salut.

Més Malgrat, com a complex de salut i servei a les persones, té una superfície construïda de 4.268 metres quadrats i ocupa una parcel·la de 5.102 metres quadrats. A l’exterior hi ha una de les ‘joies de la corona’, una estupenda piscina amb àmplia zona de solàrium de gespa natural per gaudir a l’aire lliure dels dies d’estiu. A l’interior els usuaris tenen dues piscines més: una semiolímpica de 25×12,5 metres, destinada a fer activitats de natació, i una altra més petita de 12,5×6 metres que és on es duen a terme les classes dirigides, com l’aiguagim.

La zona wellness és un altre dels espais de més èxit de Més Malgrat. Un recinte tancat per garantir la relaxació dels usuaris, que poden gaudir d’una sauna seca, bany de vapor, dutxes de contrast i un ‘vas’ de jacuzzi amb hamaques incorporades dins de l’aigua.

Òbviament, Més Malgrat no seria el que és sense la qualitat ni la quantitat de les seves classes/ activitats dirigides que es fan durant la setmana en dues sales diferents. Estem parlant de 70 sessions per setmana on els usuaris poden triar disciplina i horari: Zumba, BodyPump, BodyCombat, Equilibrium, Ioga, Pilates

Un complet i modern centre esportiu que compta amb tres piscines (una exterior amb solàrium), sala d’activitats dirigides, zona d’aigües, magnífic gimnàs, tres pistes de pàdel i un ampli ventall de serveis

El centre esportiu compta amb dues sales més. Una per fer ciclisme interior amb màquines de la màxima qualitat i una segona destinada al fitness, amb equipament de primer nivell per exercicis cardiovasculars i de musculació. Com a serveis addicionals tenen lloguer d’armariets, entrenadors personals, cursos de piscina des de nadons, infantils i adults i fan classes de natació per a moltes escoles de la zona dins l’horari escolar. Servei d’estètica, quiromassatgista i servei de nutrició.

Més Malgrat vol oferir als seus clients una experiència esportiva completa, i per això també és possible jugar al pàdel a les seves tres pistes exteriors. A més, disposen d’entrenaments particulars i escola de pàdel. Ara que s’apropa l’estiu, ofereixen el seu campus esportiu per a nens i nenes (de 09:00 h a 13:00 h) on fan pàdel, natació, jocs multiesportius i activitats a la platja…. Més Malgrat és ‘més’ que un centre esportiu.

HORARI

De dilluns a divendres de 07:00 a 22:30

Dissabte de 09:00 a 20:00

Diumenge de 09:00 a 14:00

More in Clubs