Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Jordi Matas, reelegit president del Consell Esportiu del Maresme

Els membres de la junta directiva desenvoluparan els seus càrrecs durant el període 2019-2023

El passat dijous 24 d’octubre es va celebrar l’Assemblea Extraordinària per elegir els membres de la junta directiva del CEM per al període 2019-2023.

Després de l’Assemblea, els membres elegits van fer la primera reunió de la nova junta directiva per l’elecció dels diferents càrrecs.

Jordi Matas continuarà com a president els propers quatre anys i tindrà com a vicepresidents a Marc Bosch, conseller de serveis a les persones del Consell Comarcal del Maresme i a Bea Delgado, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

Per la seva part, Joan Vilà de la Penya “Apa Anem-hi” d’Arenys de Mar, i Àlvar Julian, representant de la Federació Catalana de Voleibol, continuaran com a tresorer i secretari de la junta, respectivament.

La resta de membres de la comissió directiva són: Sara Roura de l’escola Sant Martí d’Arenys de Munt, Ivan Serrano de l’escola La Salle de Premià de Mar, Jordi Tomàs de la Comissió de l’Esport Escolar de Premià de Mar i Joaquim Torres de l’escola Meritxell de Mataró.

UN MANDAT RENOVAT

Aquest nou mandat s’inicia amb l’objectiu d’una major implicació del Consell Comarcal del Maresme i seguir potenciant i augmentant les activitats escolars i de lleure amb la col·laboració de tots els ajuntaments de la comarca.

Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Maresme 2019/2020. Aquest mes de novembre, comença una nova edició dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Més de 5.000 nens i nenes de tota la comarca participaran, un curs més, a les diferents modalitats esportives de conjunt o individual que ofereixen els JEEC.

Pel que fa als esports d’equip, el voleibol segueix com a modalitat esportiva amb més participació al Maresme. Novament ha augmentat el nombre d’equips inscrits d’aquest esport i, aquest curs, igual que en els anteriors, hi haurà participació de conjunts del Vallès Oriental a les lligues escolars de volei del Maresme.

En futbol sala s’ha mantingut el nombre d’equips i, per primera vegada al Maresme, hi haurà competició de futbol-7 escolar. Pel que fa a l’handbol, els equips de la comarca que s’inscriuen als JEEC competiran, un any més, al Vallès.

Els esports individuals comencen majoritàriament a principis d’any, però una nova edició del Circuit Comarcal de Cros ha servit per inaugurar les activitats. Aquest curs, el circuit constarà de vuit proves organitzades per Gesport i el CEM. La primera cursa va ser el 26 d’octubre a Santa Susanna i finalitzarà a Canet de Mar el diumenge 23 de febrer, després de passar per Arenys, Malgrat, Alella, Pineda, Mataró i Calella.

La primera activitat d’esport individual prevista serà el dissabte 23 de novembre, amb la celebració de la primera trobada comarcal de Judo al poliesportiu de Can Zariquiey d’Arenys de Munt.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Consell Esportiu del Maresme CEM