Connect with us

Arts marcials

Khyzer Hayat, un altre cinturó mundial

Vetllada del Dia Internacional per a l’eliminació de la violéncia envers les dones

El pavelló Germans Margall de Malgrat va acollir l’esdeveniment esportiu de Kick Boxing i Muay Thai “Top Queens”, organizat per Top King Training Center i Team Calvet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat. La vetllada va viure campionats del món, d’Europa, d’Espanya i combats professionals, i formava part dels actes del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones del 25N.

La jornada també va incloure una xerrada sobre nutrició en les diferents etapes de la dona, un col·loqui amb les lluitadores professionals, un curs de defensa personal femenina i assessorament jurídic dels Mossos d’Esquadra davant l’agressió.

Davant més de 1.000 espectadors, tot un èxit de convocatòria, es van dur a terme un total de 22 combats sobre el ring del Germans Margall. D’ells, cinc van ser amateurs, 12 professionals i quatre amb un títol en joc. Concretament, un campionat d’Espanya, un campionat d’Europa i dos campionats del món. Sota l’empara de la Federació Espanyola de Kick Boxing i Muay Thai, així com de la Federació Catalana, es van viure combats d’una gran qualitat i emoció, amb triomf dels quatre lluitadors locals.

L’ALCALDESSA de Malgrat de Mar, Sònia Viñolas, amb la nova campiona del món, la catalana Mireia García, de Team Calvet
LA REGIDORA d’Igualtat i LGTBIQ, Cinzia Valbonesi, amb Victoria Boyanova

El pavelló Germans Margall va acollir 22 combats, entre ells, un campionat d’Europa i dos del món amb més de 1.000 espectadors

El campionat d’Espanya de Kick Boxing va ser guanyat per Ayoub Mejdoub (TEAM PEPE) que es va imposar a l’andalús Yeray Fernández. Pel que respecta al campionat d’Europa femení WAKO PRO – K1, la vencedora va ser Victoria Boyanova (TEAM CALVET), que va derrotar a la polonesa Iwona Nieroda Zdziebko.

El plat fort de la nit van ser els dos campionats del món, un de K1 i un altre de Muay Thai. El primer se’l va emportar Mireia García (TEAM CALVET) en imposar-se per KO a la belga Bebecca Mandefu Mayol. I el segon, el gran ídol local, el malgratenc d’origen pakistanès Khyzer Hayat (TOP KING MALGRAT), molt superior al francès Joannes Biard. Amb el públic bolcat amb Khyzer, aquest títol mundial és el segon de la seva carrera. El primer va ser el de la federació internacional WKN i aquest segon el de la ISKA. Dos cinturons que se sumen al de campió d’Europa i d’Espanya.

ELS COMBATS femenins van tenir una altíssima qualitat
EL REGIDOR d’Esports, Ludwing Iván Hasko, aplaudeix el triomf de Khyzer

Malgrat de Mar va tornar a ser la capital del Muay Thai amb una finalitat benèfica: tots els beneficis de la gala s’han destinat a la Fundació Vicente Ferrer

L’alcaldessa Sònia Viñolas i els regidors Ludwing Iván Hasko, Cinzia Valbonesi i Sarah Corpas van ser els encarregats de lliurar els cinturons als campions i campiones. Una nit més, Malgrat de Mar va ser l’epicentre del Muay Thai, amb una finalitat benèfica: tots els beneficis de la gala s’han destinat a la Fundació Vicente Ferrer.

More in Arts marcials