Connect with us

Motor

Maresme, territori CUPRA

MARESME LESSEPS té l’honor i el privilegi de ser un dels 29 centres distribuïts en la geografia espanyola on els clients tindran a la seva disposició tots els productes CUPRA, un espai exclusiu d’aquesta nova marca esportiva a les seves instal·lacions de Mataró

CUPRA, que sempre ha estat la màxima expressió d’esportivitat de SEAT, és, des de la seva presentació mundial el passat 22 de febrer de 2018, una nova marca per captivar els entusiastes del món de l’automòbil i al seu torn, a tots aquells que busquen una marca amb personalitat pròpia, que abandera un estil de vida basat en l’originalitat, sofisticació, passió i esportivitat.

Un univers excepcional que s’erigeix sobre un concepte contemporani, una marca que busca oferir als seus clients una mica més que cotxes prestacionals. Dirigida a persones que busquen cotxes esportius i personals per seguir el seu propi camí; que busquen la diferenciació, la individualització i la sofisticació. CUPRA aspira a ocupar una posició que ara com ara no cobreixen altres marques en el mercat: entre les generalistes i les marques premium o de luxe.

CUPRA és una gran oportunitat per als nostres clients, per als nostres dealers i per a SEAT. Amb CUPRA   estem fent una declaració d’amor a la nostra indústria i als apassionats d’aquesta. “CUPRA és una marca especial per a persones especials”, ha dit Lucca de Meo, president de SEAT.

CUPRA utilitza la xarxa de concessionaris de SEAT; no obstant això, per fer-ho encara més exclusiu, s’han seleccionat un total de 277 concessions de tot el món –29 a Espanya–, que tindran de forma exclusiva el seu espai CUPRA personalitzat. Així, el client tindrà a la seva disposició tots els productes CUPRA, marxandatge i informació sobre les experiències i activitats excepcionals per als clients de la nova marca esportiva.

MARESME LESSEPS té l’honor i el privilegi de ser un d’aquests 29 centres distribuïts en la geografia espanyola (9 a Catalunya) i és el seu concessionari de Mataró el que té en exclusiva per a tot el Maresme la distribució de CUPRA.

CUPRA Ateca

NEIX UNA NOVA ICONA

Un nou SUV esportiu que està destinat a marcar l’inici d’una nova era. Es diu CUPRA Ateca, suposa l’enlairament de la nova marca, i és el cotxe ideal per a representar els valors de CUPRA. Un excepcional SUV compacte de disseny esportiu, amb un ampli habitacle i maleter, que ofereix de sèrie un impressionant equipament tecnològic que el situa al nivell de vehicles de categoria premium o de luxe, així com un impressionant dinamisme amb un potent motor de 300 CV de potència.


MARESME LESSEPS va inaugurar a Mataró el seu espai CUPRA

El GRUP LESSEPS, concessionari de SEAT a Badalona, Barcelona, Martorell, Blanes i Mataró, va inaugurar l’exclusiu espai CUPRA a les seves instal·lacions de MARESME LESSEPS (Ctra. de Barcelona 40-42, N-II, 08302 Mataró), amb una posada en marxa oficial. Una festa encapçalada pel president del grup, l’empresari Jaume Roura, i tot el seu equip, amb Jaume Roura fill i Sergi Gaspar al capdavant. En els seus parlaments, van posar en valor la gran oportunitat que tenen els habitants de Mataró i de tot el Maresme de poder accedir a un dels 29 exclusius espais CUPRA en tot el territori nacional. Un concessionari on podran descobrir tota la gamma de cotxes i accessoris d’aquesta nova aposta de SEAT per l’exclusivitat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Motor