Connect with us

Mataró

Mataró, tret de sortida del Vichy Catalan Volei Tour

Els actuals campions de Catalunya, Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, i Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, van guanyar la primera prova del calendari

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, categoria femenina, i Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, en la masculina, van pujar al més alt del podi de la primera prova del Vichy Catalan Volei Tour que es va celebrar el cap de setmana del 13 i 14 de maig a Mataró. Així, els actuals campions de Catalunya segueixen dominant a la sorra catalana, tot i que el nivell que s’ha pogut veure en aquesta primera prova promet grans partits aquesta temporada.

La lituana, Kliokmanaite, i l’estoniana, Puri, segueixen sent les reines del vòlei platja català i a Mataró van demostrar que venen a revalidar el títol de campiones. Tot i una semifinal ajustada amb la parella formada per Sara Bisbe i Anna Grima, que van quedar en tercera posició, van arribar a la final on es van enfrontar a una parella fins ara desconeguda i també formada per dues jugadores estrangeres, la lituana Marija Karaliute i Danike Prins que van donar la sorpresa mostrant un gran joc, tot i no poder superar a les campiones.

En el quadre masculí es van viure partits de gran igualtat. Fins i tot a la final, Elio Carrodeguas i Dexter Edwards van haver de remuntar després de perdre el primer set davant Ferran Serra i Eric Estalella, parella que l’any passat ja va jugar algunes finals i que han demostrat que enguany venen a per totes. Tot i el set d’avantatge, els actuals campions es van posar les piles i van mostrar el seu millor joc per igualar el partit i tancar el set de desempat. En tercera posició van finalitzar Lucas Barreda i Manu Nieto.

La ‘Parella Perfecta’, premi que atorga Vichy Catalan al millor jugador i la millor jugadora del torneig, va ser per Erika Kliokmanaite i Dexter Edwards, que van rebre el guardó de mans de la regidora d’Esports de Mataró, Beatriz Delgado; i de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. A l’entrega de premis també va participar l’alcalde de Mataró, David Bote.

La propera prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya serà el 10 i 11 de juny a Vilanova i la Geltrú.

Font i fotos: Federació Catalana de Voleibol.

More in Mataró