Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Màxima il·lusió

 

Comença el curs 2017-18

El Consell Esportiu del Maresme (CEM) comença la temporada 2017-18 amb màxima il·lusió després d’experimentar un increment constant i sostingut de participació en els jocs escolars que organitza. Si en 2013-14 hi van prendre part 3.541 escolars, en l’últim curs ho van sumar-hi 4.053. A aquesta xifra cal sumar altres 4.053 participants més en activitats adscrites al Pla Esport Escola, Lleure i Petanca, que també organitza el CEM..

“Som una entitat privada d’interès públic i social, sense ànim de lucre, que té com a objectiu el foment, l’organització i la promoció de l’activitat esportiva en edat escolar dins d’un àmbit determinat com és la comarca del Maresme”, explica el seu president, Jordi Matas, que es felicita del gran treball organitzatiu que duen a terme les dues persones que piloten dia a dia el CEM, el secretari tècnic/gerent David Casas i la técnica Manoli Rios.

Jordi Matas, president: “Fomentem el joc net i afavorim la participació

El CEM finança la meitat de les seves despeses a través de la subvenció directa que rep de la Generalitat de Catalunya. L’altra part d’ingressos procedeixen de les llicències dels participants: “El nostre desig seria que en pocs anys puguem finançar-nos al cent per cent amb recursos propis”, assenyala Matas.

El president del CEM, que també és Regidor delegat d’hisenda, esports i habitatge del Masnou, ens explica l’estructura del CEM: “Està format per ajuntaments de la comarca, Consell Comarcal, centres i associacions escolars, clubs, associacions, i federacions esportives i altres entitats de la comarca relacionades amb l’esport”.

David Casas, per la seva banda, afegeix: “Creiem que tot l’esport base de les entitats del Maresme, almenys fins a edat benjamí, les hauria de pilotar el CEM. No ens preocupa competir, guanyar o perdre, solament que els nostres escolars facin esport sota una sèrie de premisses”. Una premissa que enumera Jordi Matas: “Fomentar el joc net i afavorir la participació de tothom a les activitats físiques independentment de les seves qualitats o el seu nivell”.

El curs passat van participar col·legis i clubs de 22 municipis del Maresme en 19 modalitats diferents, sent el futbol sala i el patinatge artístic els esports més concorreguts.


LES DADES

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Consell Esportiu del Maresme CEM