Connect with us

Ciclisme

MRT Cycling Club Malgrat Cinc anys de passió pel ciclisme

Els components del club, reunits per celebrar el cinquè aniversari a la platja de Malgrat

La nostra entitat va néixer el desembre del 2014 amb la clara intenció de canviar la imatge del ciclisme i, sobretot, la línia de treball de la gran majoria de clubs amb la finalitat d’aportar aquells detalls que ens facin diferenciar-nos d’altres entitats. També per donar una presència més associativa.

L’ESCOLA

L’altre gran repte ha estat l’escola de ciclisme, que per fi en aquest 2019 s’ha fet realitat. De moment, estem molt contents amb els quasi 20 nens que tenim, d’edats entre els 4 i 10 anys. El suport al ciclisme base sempre serà una prioritat per a nosaltres i farem tot el possible perquè puguin créixer en tots els àmbits: personal i esportiu.

Vàrem començar fa tres anys amb un grup de 5-6 joves i podem dir que ha estat un èxit, ja que, malgrat no tenir la bicicleta com a prioritat, sí que s’han quedat amb nosaltres per ser uns socis involucrats amb l’entitat, l’escola i la competició. Un clar exemple és la nostra corredora Adaya Fernández Geremias, que en el seu primer any de contacte amb la competició, a part de moltes victòries i pòdiums de la seva categoria, hi categoria, ha aconseguit un 7è lloc als campionats d’Espanya.

EL REPTE

‘Les 6 hores’. El nostre esdeveniment prioritari és les “6 hores de resistència”, que organitzem des del primer any de l’entitat i que per a l’any vinent creiem que necessita un canvi en la seva organització, fet que creiem que serà un revulsiu per a la prova.

L’organització i col·laboració amb esdeveniments benèfics també ha estat un altre de les nostres prioritats. Hem participat a ‘Les Barraques de Malgrat’ per la Festa Major, així com a l’Oncobike, amb accions que han aconseguit recaptar gairebé 2.200 euros amb la venda de clauers solidaris, sent una de les entitats que va aconseguir més recaptació de totes, així que moltes gràcies a tots.

Pel que fa a les participacions dels nostres socis, cal dir que és molt diversa, ja que són molts els que prenen part en esdeveniments, proves i marxes, en les diferents modalitats: BTT, carretera i fins i tot en el gravel. En molts casos els donem servei tècnic i assistència per tal que tinguin el suport per part de l’entitat a la qual representen.

En el transcurs d’aquests 5 anys hem tingut el suport de multitud de negocis, botiges, entitats, socis i amics. En el passat, present i futur han fet, fan i faran possible que això continuï caminant a pas ferm, aprenent dia a dia de forma constructiva. Tampoc no podem oblidar-nos de la inestimable col·laboració per part del consistori malgratenc, que ha fet possible que puguem disposar d’un magatzem i de l’ús d’instal·lacions esportives del nostre poble.
Tot això i molt més és el que representa MRT CYCLING CLUB MALGRAT


Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme