Connect with us

Federació Catalana de Futbol

Nit dels Campions Maresme 2022-2023, la gran festa del futbol del Maresme

-El Pavelló Municipal de Premià de Dalt va acollir a més de 1.500 persones en la gran festa del futbol del Maresme

-Un total de 62 equips, 18 d’ells de futbol sala, una xifra històrica per al Maresme, van recollir el seu trofeu de campions de lliga

-Gran boom del futbol femení, amb èxits molt destacats tant en categoria absoluta com juvenil

El Pavelló Municipal de Premià de Dalt va acollir la sempre esperada i tradicional Nit dels Campions de la delegació del Maresme, amb l’entrega dels trofeus de lliga als campions i campiones de la temporada i l’assistència de més de 1.500 persones.

La delegació de la Federació Catalana de Futbol al Maresme va viure dilluns 26 de juny la Nit dels Campions 2023. El Pavelló Municipal de Premià de Dalt es va engalanar per acollir l’entrega de trofeus als campions i campiones de la temporada 2022-2023.

En l’acte, van ser premiats un total de 62 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar aquest curs el títol de lliga, davant la presència de més de 1.500 persones que van gaudir d’aquesta jornada festiva. Mai a la història d’aquests premis, tan esperats pels jugadors, jugadores, clubs i familiars, el Maresme havia tingut tants guanyadors.

Sent tots importants, especials i inoblidables per tot el que representa i significa d’esforç i dedicació, destaca el títol del FC Argentona, que va proclamar-se campió absolut de Segona Catalana i va pujar a primera amb una superioritat incontestable l’any del seu centenari.

Igualment, destaca aquesta temporada el gran creixement del futbol femení i els èxits de molts dels seus equips. El primer equip de l’Escola de Futbol Mataró puja de Primera Divisió a Preferent, on es trobarà amb el Santa Susanna i la UE Cirera, per la seva part, puja de Segona Divisió a Primera. Els equips juvenils de Cirera i Premià de Dalt van ser campions de Segona, també l’aleví del Premià de Mar i l’infantil del Premià de Dalt. Tot plegat, un autèntic boom del futbol femení al Maresme.

Els Premis Especials de la Nit

Un dels moments més emotius de la jornada va arribar amb el lliurament dels Premis Especials, en reconeixement per la trajectòria o la tasca de persones vinculades amb el món del futbol i futbol sala català. El primer d’ells va ser per a Manuel Martínez, delegat de l’At. Masnou del 1991 fins al 2010 i delegat de Quarta Catalana del C.E Cabrils del 2010 fins al 2023. Manuel és una persona molt estimada, involucrada i disposada a ajudar a tothom.

També va rebre un Premi Especial Pere Guardiola, per la seva trajectòria de valors, dedicació i vinculació a la Fundació de l’FCF.

En aquest apartat, també va rebre un premi Laureano Florido, en motiu de la seva vinculació al futbol i futbol sala català durant més de 50 anys. El premi el va recollir el seu fill.

I també va rebre un Premi Especial Núria Badosa, vinculada des del 2008 al món de futbol. En els darrers 3 anys ha estat delegada de quarta catalana de l’Arenys de Munt.

A l’acte hi van assistir el vicepresident de l’FCF, Jordi Bonet; la tresorera de l’FCF, Montse Altimira; els directius de l’FCF, Carles Mallart i Jordi Pérez; el delegat i secretari de l’FCF al Maresme, Moha El Gaadaoui; el subdelegat de l’FCF del Barcelonès, Karem El Griri; el cap del CTA, Xavier Moreno; el delegat del CTA al Maresme, Antonio Caballero; el membre del CTA, Jordi Fernández; i l’alcalde de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Josep Triadó; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Vanessa Cano; l’alcalde de l’Ajuntament d’Òrrius, Xavier Masgrau; l’alcalde de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, Estanis Fors; l’alcalde de l’Ajuntament de Cabrera, Òscar Fernández; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Eduard Sirvent; i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Premià de Mar, Pep Ripollés.

Una gran festa, una gran gala, que ja queda per al record de tots, especialment del jugadors i jugadores que han viscut una temporada 2022-23 per emmarcar.

Accedeix aquí al llistat complet d’equips guanyadors de la Nit dels Campions Maresme 2023.

Font: FCF

Fotos: FCF (Felipe Mondino)

More in Federació Catalana de Futbol