Connect with us

Futbol

Pineda de Mar acull per segon any The CUP

És molt difícil trobar en el panorama futbolístic espanyol un torneig juvenil del nivell i categoria de The CUP, plenament consolidat en el calendari estiuenc i que és capaç de congregar els millors equips nacionals i locals.

Aquesta setena edició no serà diferent i tindrà, a més, per segon any consecutiu, la garantia de Pineda de Mar. Sí, el Camp Municipal de Can Xaubet, amb gespa artificial d’última generació i envoltat d’unes magnífiques instal·lacions esportives i fàcil aparcament, acollirà del 17 al 20 d’agost a vuit equips:

  • Aqua Hotel FC (equip de Pineda)
  • FC Barcelona
  • Reial Madrid
  • RCD Espanyol
  • CF València
  • Reial Societat
  • FC Girona
  • Seguint la tradició, com a equip convidat internacional, el Pafos FC de Xipre.
Tots els partits es podran seguir per TV gràcies a l’acord amb Esport3, el canal d’esports de TV3

L’Ajuntament de Pineda de Mar torna a bolcar-se amb aquest esdeveniment esportiu de primera magnitud i posa a la disposició dels equips visitants, jugadors i familiars, la seva magnífica xarxa hotelera i àmplia oferta gastronòmica.

Del 17 al 20 d’agost, el Camp Municipal de Can Xaubet viurà el millor torneig juvenil d’Espanya, amb el Reial Madrid defensant el títol

El públic és l’ànima de la competició. L’any passat van omplir de gom a gom les graderies del Camp Municipal de Can Xaubet

El torneig compta amb Manu Campás (Auria Projets) com a director del torneig i a l’exjugador Lluís Carreras com a director esportiu. The CUP va néixer en 2016 amb l’objectiu de convertir-se en el torneig estiuenc de referència per als millors equips juvenils d’Espanya, en plena fase de preparació per afrontar la temporada en curs.

Des de la seva primera edició es van superar les expectatives. Només cal recordar el nombrós públic que any rere any ha anat passant pel torneig i el nivell dels equips guanyadors per comprovar-ho. Enguany, una vegada més, Esport3 (TV3) retransmetrà tots els partits en directe, així com els canals privats d’alguns clubs (Barça TV, Real Madrid TV…).

L’Ajuntament de Pineda posa a disposició dels equips les seves magnífiques instal·lacions esportives i xarxa hotelera

Aquesta edició promet ser molt disputada, amb el FC Barcelona que de bon segur voldrà (com la resta de participants) arrabassar la corona al Reial Madrid.

Palmarès The CUP

2016 – FC Barcelona

2017 – At. Madrid

2018 – RCD Espanyol

2019 – FC Barcelona

2021 – CF Badalona

2022 – R. Madrid

More in Futbol