Connect with us

Motor

El nou CUPRA Leon e-TSI ja està disponible, l’opció encertada amb 150cv i el distintiu ECO

L’arribada d’aquesta versió 1.5 eTSI de 150 CV, que compta amb tecnologia Mild-Hybrid i per tant llueix l’etiqueta ECO de la DGT és una de les novetats més esperades de la marca CUPRA.

Aquesta nova motorització està disponible tant per a la carrosseria compacta de cinc portes com per al familiar Sportstourer, i ve heretada del SEAT León, on la majoria de clients es decantaven per potències inferiors, així que s’ha decidit destinar aquest motor exclusivament al CUPRA León.

Un aspecte molt important a tenir en compte és el seu alt nivell d’equipament, els fars Full LED amb llum posterior infinita i intermitents dinàmics, el difusor del darrere en el color de la carrosseria amb embellidors d’escapament en color Dark Aluminium o les llantes d’aliatge Machined Sport Black & Silver de 18 polzades entre d’altres.

Destaquen també la pantalla d’infotainment de 10” (opcionalment de 12”) i una gran varietat d’assistents a la conducció com el de frenada automàtica a ciutat, l’assistent de canvi involuntari de carril i l’assistent de llums automàtiques, tant curtes com llargues).

Aquest model ja està disponible a CUPRA Grup Lesseps a Mataró, Badalona i Blanes.

Pel que fa a les prestacions d’aquest model, els 150cv arriben entre les 5.000 i 6.000 RPM, però també ofereix un par motor de 250 Nm entre 1.500 i 3.500 RPM. Les seves prestacions són dignes de la potència que té, ja que accelera de zero a 100 km/h en 8,7 segons i arriba a una velocitat màxima de 214 km/h.

Cal destacar però, la suavitat i la baixa rumorositat amb els quals s’entrega aquesta potencia. El vehicle disposa de tres modes de condcció: Comfort, Sport i Individual. Aquests modes de condució permeten una acceleració suau i lineal o bé una conducció més esportiva a l’hora que també permet al conductor establir el conjunt de paràmetres que més s’adeqüen a la seva conducció amb el mode de conducció Individual. Finalment, destaquem un consum molt correcte per a tot el que ofereix aquest motor. El consum combinat d’aquest CUPRA és de 5,6l/100km, 4,3l/100km en ruta i 6l/100km en circulació urbana).

Aquest model es tradueix per a qui està buscant comprar o renovar el seu vehicle en una compra força racional i sensata, ja que degut a les actuals restriccions de mobilitat junt amb noves propulsions disponibles al mercat i autonomies variants, el CUPRA Leon ofereix una mecànica fiable, consum moderat i potencia decent a l’hora que assegura la circulació per nuclis urbans gràcies al seu distintiu ECO.

A CUPRA Grup Lesseps, amb presència a Mataró, Badalona i Blanes, està disponible tota la gama de models CUPRA. A les seves instal·lacions t’assessoraran per a que puguis escollir el model que més s’adapta a les teves necessitats.

Pots concertar cita presencial per telèfon o whatsapp o bé a través de la seva web www.redcupra.es

More in Motor