Connect with us

Ciclisme de muntanya

Nous mapes de rutes ciclistes per carretera i per muntanya

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat dos nous mapes desplegables amb l’objectiu de valorar el cicloturisme i facilitar la cerca de rutes tant als residents com als visitants.

Un dels fullets se centra en els itineraris de ciclisme de carretera, combinant les concorregudes carreteres de la costa amb les secundàries, molt més tranquil·les, però sempre amb l’asfalt sota les rodes. Es compon de 21 rutes que recorren el Maresme i el connecten amb altres municipis de les comarques dels voltants.

Rutes disponibles fent clic aquí

El segon mapa canvia la bicicleta convencional per la BTT per seguir camins en un constant puja-baixa entre sauló, rieres seques, arrels i roca per pistes forestals. Un total de 16 rutes per gaudir de la muntanya i implicar-se ben a fons, fent del Maresme una veritable escola a l’aire lliure.

Rutes disponibles fent clic aquí

A cadascun dels itineraris hi apareixen dades com la distància, el temps mitjà que se sol trigar a completar-lo, el desnivell tant positiu com negatiu i també el tipus de ruta. A més, totes les rutes plasmades en els mapes incorporen codis QR que accedeixen al perfil de Wikiloc del Consorci de Turisme, on es pot obtenir molta més informació sobre el camí pel qual transcorren.

Els ciclistes trobaran a la comarca tot allò que puguin necessitar per a la pràctica esportiva. De fet, la destinació Maresme està acreditada amb la marca de Cicloturisme a Catalunya i dos municipis, Calella i Santa Susanna, estan certificats com a Destinació de Turisme Esportiu per l’Agència Catalana de Turisme i també amb la marca de Cicloturisme a Catalunya.

More in Ciclisme de muntanya