Connect with us

Argentona

Tret de sortida als actes del centenari del FC Argentona

La temporada 2022-2023 serà molt especial per al FC Argentona, doncs el club maresmenc celebrarà el seu centenari amb un intens programa d’actes que ja ha estat presentat, coincidint amb la Festa Major d’Argentona, celebrada del 3 al 6 d’agost.

Al Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona, i sota l’eslògan ‘Som centenaris, som un equip!’, el passat dissabte 6 d’agost l’entitat va donar el tret de sortida a un farcit programa d’activitats que tindran lloc al llarg del pròxim any.

A l’acte hi van assistir el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, el president del club quadribarrat, Antonio Gómez, l’alcaldessa de la vila, Gina Sabadell i el secretari de junta de l’FCF, Albert Montull.

Al seu torn, entre d’altres persones, també hi van estar presents el quart tinent d’alcalde i regidor d’esports d’Argentona, Quim Perejoan; el subdelegat de l’FCF al Maresme Juan Carlos Molinero; el delegat del CTA al Maresme, Antonio Caballero; i el secretari de la delegació de l’FCF al Maresme, Moha El Gaadaoui.

Després dels parlaments, es va produir un triple anunci: per a commemorar el centenari, el club disposarà de nou escut, la samarreta del centenari i la cançó del centenari, amb lletra i música de Pep Lladó, intèrpret de Sabor de Gràcia.

L’ajuntament va voler fer partícips de totes aquestes notícies als argentonins i argentonines, amb un acte obert a tothom a la Plaça Nova durant la Festa Major.

L’acte va ser tot un èxit i s’hi va cantar per primera vegada en un acte públic la cançó del centenari.

Programa d’activitats

El calendari d’activitats previst per celebrar els 100 anys de vida de l’entitat, amb el seu equip referent en l’actualitat a la Segona Catalana, és el següent:

ACTES PROGRAMATSDATA
PRESENTACIÓ EQUIPS FUTBOL BASE I BOTIFARRADA01/10/2022
PARTIT PRESENTACIÓ PRIMER EQUIP12/10/2022
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CENTENARI – SALÓ DE PEDRANOVEMBRE
XERRADA PROFESSONAL – LA SALA17/11/2022
TORNEIG SOLIDARI FUTBOL 11 CARNESTOLTES18/02/2023
TORNEIG SOLIDARI FUTBOL 7 SETMANA SANTA08/04/2023
DIA DEL FUTBOL FEMENÍ01/05/2023
CLOENDA CENTENARI I TROBADA D’EXJUGADORS17/06/2022
ACTES PER PROGRAMAR
PRESENTACIÓ NOU ESCUT FC ARGENTONA
PRESENTACIÓ NOU HIMNE CENTENARI
REVISTA DEL CENTENARI
MURAL DE 15 METRES A LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

A Esportiu Maresme informarem puntualment dels actes que es duran a terme al llarg de la temporada.

Fonts: FCF i FC Argentona.

More in Argentona