Connect with us

Ajuntaments

El Reial Madrid, guanyador de The CUP Pineda 2022

Del 18 al 21 d’agost, el Camp Municipal Can Xaubet de Pineda de Mar es va convertir en epicentre futbolístic amb la disputa de la sisena edició de The CUP, el ja prestigiós torneig de futbol juvenil nascut inicialment a Sant Pol de Mar.

8 equips van participar en la primera edició que es disputava a Pineda de Mar:

  • Aqua Hotel F.C. de Pineda de Mar
  • Cadiz C.F.
  • F.C. Barcelona
  • Girona F.C.
  • Pafos F.C.
  • RCD Espanyol
  • Reial Madrid
  • Reial Societat

El torneig estava obert als equips juvenils de primer any d’aquests clubs, amb el FC Barcelona assistint amb el seu equip “B” (amb alguns cadets en l’equip) i el Reial Madrid amb el seu equip “C” (també amb alguns cadets).

Precisament l’equip madrileny va ser el gran triomfador de The CUP Pineda 2022, enduent-se a casa el trofeu de guanyador per primera vegada després de superar al FC Barcelona en la final per un ajustat 1-0.

La final es va disputar amb una espectacular entrada de més de 2.500 aficionats que van omplir Can Xaubet.

El Reial Madrid és el cinquè guanyador diferent del torneig després de sis edicions, sent l’equip blaugrana l’únic que ha repetit victòria fins al moment, vencent en dues de les quatre finals que ha disputat.

Classificació The CUP 2022

1r – Reial Madrid

2n – FC Barcelona

3r – Girona FC

4t – RCD Espanyol

5è – Pafos FC

6è – Aqua Hotel FC

7è – Reial Societat

8è – Cadiz FC

Els resultats de tots els partits es poden consultar fent clic aquí.

The CUP, un torneig de futbol juvenil únic

Un any més, The CUP ha brillat amb llum pròpia, confirmant-se com un torneig de primer nivell i que creix exponencialment en seguiment any rere any.

En aquesta edició, dotze dels quinze partits del torneig es van poder seguir en directe per televisions com Esport3, amb unes grans audiències.

L’organització de The CUP va ser un any més impecable, a càrrec d’Auria Sports Events, Aqua Hotel FC i l’Ajuntament de Pineda de Mar, que ha fet una gran aposta per a situar el municipi en l’epicentre de les competicions esportives de primer nivell. El director del torneig va ser Manu Campas, d’Auria Sports Events junt amb Campus Lluís Carreras.

Ens veiem al 2023 en la setena edició de The CUP!

More in Ajuntaments