Connect with us

Mataró

Les promeses del tennis mundial tornen a Mataró per mostrar el seu talent

Entre els 32 tennistes que participen en el Torneig Internacional Ciutat de Mataró, hi destaca la participació d’Álvaro López San Martín (305), Nikolas Sánchez Izquierdo (332) i el francès Remy Bertola (350).

El club invertirà 45.000 euros per a un torneig que reparteix 25.000 euros en premis.

El partits es poden veure al Club Tennis Mataró de manera gratuïta per a tothom.

El Club Tennis Mataró torna a organitzar el Torneig Internacional Ciutat de Mataró, un World Tennis Tour que veurà competir 32 tennistes en individuals i 16 parelles en dobles del 21 al 28 de maig. Amb tot l’aprenentatge de la primera edició, tornen a apostar pels joves i per fer un torneig d’alt nivell, on tennistes i públic gaudeixin de l’experiència.

A falta de la signatura, s’hi han inscrit tennistes com Álvaro López San Martín, que ocupa la posició 305 del ranking ATP, el francès Remy Bertola que és el 350 o l’Àlex Martí Pujoltas (388). En canvi, se’l perdrà qui va arribar al top 50 de l’ATP, Juan Ignacio Londero, que volia ser a Mataró per tornar a engegar la seva carrera després de superar una greu lesió, però finalment no hi serà per problemes físics.

La fase prèvia engega el 21 de maig i donarà bitllet per al quadre final

El diumenge 21 de maig engega la fase prèvia, amb partits que es podran gaudir in situ, perquè el club obre portes a tothom que vulgui gaudir de l’espectacle. L’objectiu dels jugadors es treure bitllet per ser a la fase final, on 32 tennistes jugaran per arribar a la gran final. Un cop coneguts tots els participants, el quadre final es començarà a jugar a partir de dimarts 23 de maig.

Oportunitat d’or per als jugadors nacionals i de casa, com Jordi Mas

El segon Torneig Internacional Ciutat de Mataró es converteix en una gran oportunitat per als jugadors nacionals. L’objectiu del club mataroní és ajudar-los en la seva progressió, enfrontar-los al millor talent emergent i així afavorir la seva evolució cap a l’àmbit professional. Com Jordi Mas, un jugador format al club, que va arribar a la final de dobles de la passada edició i aquest any tornarà a tenir protagonisme. També el cas de Martín Tiffon, guanyador de la passada edició, que aquest any disputa la prèvia de Roland Garros.

Per això la directora del torneig, Anna Cris Sans, assegura que l’ITF de Mataró és com un Roland Garros a petita escala i el primer pas per conèixer el talent del futur. “Tenim l’experiència de l’any passat. L’objectiu és que els jugadors estiguin còmodes i es pugui veure un gran nivell de tennis”.

Partits oberts per a tothom i en streaming

Un dels objectius del Club Tennis Mataró és que el màxim de públic gaudeixi del torneig, així que obren portes de manera totalment gratuïta a tots els seguidors i seguidores d’aquest esport perquè puguin gaudir del gran nivell esportiu que s’espera.

Val a dir, a més, que s’han instal·lat càmeres a diferents pistes de l’entitat perquè els partits del quadre final es puguin seguir en streaming des de la pàgina web del club.

25.000 dòlars en premis i una inversió de 45.000 euros

Aquest Torneig Internacional Ciutat de Mataró és una nova cita esportiva per als joves tennistes, tot i que més enllà de l’àmbit competitiu, els participants es repartiran 25.000 dòlars, uns 22.000 euros. Segons apunta l’organització, el campió de la final, que es disputarà el 28 de maig, a les 10.30h, s’endurà aproximadament 3.200 euros. Des del club invertiran 45.000 euros per dur a terme el torneig. L’entitat ho organitza sense ànim de lucre, així que no hi haurà cap benefici econòmic per al club.

Suport de l’Ajuntament de Mataró, patrocinadors i col·laboradors

El Ciutat de Mataró l’organitzen membres del Club Tennis Mataró, que compten amb el suport de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, les Federacions espanyola i catalana de tennis, així com patrocinadors i col·laboradors que han dipositat la seva confiança en l’esdeveniment.

Des del Club Tennis Mataró agraeixen el patrocini d’Avanza Sports i Maytoni. També la col·laboració de Mapfre, Head i Pau Muñoz Fisioteràpia, així com al total de voluntaris que permetran dur a terme el torneig amb les millors condicions.

More in Mataró