Connect with us

Futbol

Presentada la 7ª edició del torneig juvenil The CUP

L’Atzavara Hotel de Santa Susanna ha acollit la presentació oficial de la 7ª edició del torneig juvenil The CUP, que es disputarà al Camp Municipal ‘Can Xaubet’ de Pineda de Mar del 16 al 19 del proper mes d’agost.

Els 8 equips participants seran Aqua Hotel FC -equip amfitrió-, FC Barcelona, Girona FC, Pafos FC (Xipre), RCD Espanyol, R. Madrid -actual campió-, R. Sociedad i Valencia CF.

A l’acte hi han estat presents l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet; el Director Esportiu del torneig, Lluis Carreras; i el Director del The CUP, Manu Campàs.

Tots ells han destacat el gran nivell esportiu que un cop més tindrà el torneig a nivell català, estatal i internacional i els valors que des de l’organització es volen destacar, dins i fora del camp: formació acadèmica, treball en equip, Fair Play i humilitat.

L’entrada al camp tornarà a ser gratuïta, i els partits es podran seguir per Esport3, Movistar, Real Madrid TV i Cablenet (TV de Xipre).

Podeu seguir tota la informació del torneig a www.thecup.es i a Instagram (@thecupfootball)

More in Futbol