Connect with us

Atletisme

Serjogins i Silva guanyen una Sant Silvestre del Masnou amb rècord de participació

La Sansi i l’Ajuntament del Masnou, amb el patrocini de Heppner, han organitzat en el matí de Sant Esteve la mítica Sant Silvestre del Masnou, una cursa de 5 K amb circuit homologat per la Nacional II.

Es tracta de la Sant Silvestre més antiga de Catalunya, amb 44 edicions consecutives. 2.285 inscrits/es, amb tots els dorsals esgotats, estaven citats per disputar la prova de cinc quilòmetres amb esportistes internacional, populars i inclusius, i amb prop de 270 inscrits a les curses infantils. Tot un rècord a les seves 44 edicions.

La prova ofereix un circuit molt ràpid, homologat per la FCA i amb només dos girs, fet que provoca bones marques alhora de gaudir d’un dels esdeveniments esportius més importants a Espanya a l’època de Nadal.

El letó Dmitrijs Serjogins, del Club La Sansi, ha estat de nou el guanyador, amb un temps de 14:26. Toni Baños ha acabat segon amb 14:28, deixant en tercera posició a l’Argelí Zahrdedone Boukhari, amb temps de 14:43.

Serjogins ha repetit triomf per 3ª edició consecutiva, igual que la guanyadora de la prova femenina, Cristina Silva, de l’Ironwill Solideo, que ha entrat en primera posició amb un temps de 16:37. Laura Heredia, olímpica, ha estat la segona classificada amb 17:25, en una arribada ajustada amb la tercera classificada, Rebéca Suarez de La Sansi, amb 17:27.

El tret de sortida l’ha donat la regidora d’esports del Masnou Silvia Folch, amb la Presidenta de la FCA Mercè Rosich, sent també les encarregades de donar els premis a les guanyadores i guanyadors.

Font i fotos: Ajuntament del Masnou i La Sansi

More in Atletisme