Connect with us

Bàsquet

El Talenom Boet Mataró presenta la temporada a LFChallenge

L’equip està preparat per l’ascens de categoria i es treballa per fer 2 o 3 fitxatges

El club renova el patrocini amb Advisoria que es troba en procés d’integració amb la multinacional Telenom

El Club Bàsquet Boet Mataró presenta la temporada vinent, on competirà a la Lliga Femenina Challenge de la mà del patrocini de Talenom, el nou patrocinador de l’equip sorgit de la unió d’Advisoria amb multinacional finlandesa Talenom.

En l’àmbit esportiu, el club ha donat continuïtat a les jugadores de la plantilla actual a l’hora que es treballava en incorporar 2 o 3 fitxes. El director esportiu, Alberto Peña assegura que amb l’experiència ja viscuda a Challenge, estan preparats pel repte. “En tenim moltes ganes, ens agrada ser el primer equip femení del Maresme i gaudirem del camí. Sé que no serà fàcil, ja hi hem estat i hi estarem amb garanties”.

“El primer que hem fet és parlar amb totes les jugadores i els hem ofert la continuïtat. Teníem 10 fitxes i dues de les jugadores han fet un pas al costat i nosaltres ja hem entrat de ple al mercat per buscar una jugadora 1, una 3 i una 5 i en això estem”, Enric Cervera, entrenador Talenom Boet Mataró.

Per a Quim Navarro, president C.B Boet Mataró Maresme, “aquesta parella, l’empresa ha aconseguit molt i nosaltres en el bàsquet femení a Mataró, estem complint amb unes expectatives que aquell moment ens il·lusionàvem“.

La Lliga Femenina Challenge és la segona divisió espanyola del bàsquet femení, i el Talenom Boet Mataró serà l’únic representant maresmenc en aquesta competició.

Font i fotos: Talenom Boet Mataró

More in Bàsquet