Connect with us

Volei Platja

Torna el Vichy Catalan Vòlei Tour

Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2024

Falta poc més d’una setmana perquè la platja de Cunit aculli la primera prova de l’estiu, donant així el tret de sortida al Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de 2024. Un total de set proves (incloent-hi la gran final) tindran lloc aquest curs arreu del litoral català, juntament amb la celebració del ‘King of The Beach’, un nou format de competició que es presenta amb l’objectiu d’apropar aquest esport a tots els amants d’aquesta disciplina.

La primera prova, que tindrà lloc el cap de setmana del 8 i 9 de juny a Cunit, amb un format ‘Open’, és a dir, obert per a qualsevol participant, independentment del nivell o rànquing dins la FCVb i amb possibilitat de repesca que permetrà competir tot el dia. Les inscripcions per a la primera prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja ja es troben disponibles i estaran obertes fins al pròxim dimecres 5 de juny.

Una setmana després, el 15 i 16 de juny, Vilanova i la Geltrú rebrà la primera prova màster del curs, la qual és exclusiva per a les millors parelles del rànquing que gaudiran d’un desplegament més gran en l’organització de cada esdeveniment.

Al llarg del circuit, que consta de set proves, el millor vòlei platja de Catalunya passarà per les platges de Tarragona, Cambrils, Hospitalet de l’Infant, Empuriabrava i Badalona

SET PROVES REPARTIDES PEL LITORAL CATALÀ

Al llarg del circuit, que consta de set proves, el millor vòlei platja de Catalunya passarà també per les platges de Tarragona, Cambrils, Hospitalet de l’Infant, Empuriabrava i Badalona, on tindrà lloc la gran final, de la mateixa forma que va passar l’any passat.

UN NOU ESDEVENIMENT ARRIBA A LA PLATJA

La gran novetat d’aquest any serà la celebració d’un ‘King of The Beach’, l’acte esportiu que representa una novetat en el vòlei platja internacional. Com el seu nom indica, l’objectiu serà proclamar-se rei o reina de la pista, concretament de la de Cunit. A diferència del voleibol i el vòlei platja, aquest format té una duració de 15 minuts per cada període, per la qual cosa el temps també juga un factor important.

La gran novetat d’aquest any serà la celebració d’un ‘King of The Beach’, l’acte esportiu que representa una novetat en el vòlei platja internacional

Només els equips que aconsegueixen romandre a la pista puntuen, mentre la resta van entrant en un ordre determinat per aconseguir arribar al camp guanyador i sumar punts. Un sistema de joc igual de divertit per als jugadors que per als espectadors, on també hi haurà present la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per donar-li una major difusió al nostre esport.

Aquest model de competició, però, no serà puntuable per al rànquing del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, que un any més buscarà coronar als nous campions i campiones. Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en categoria femenina, i Sergi Reñé i Óscar Jiménez, en categoria masculina, són els actuals defensors del títol, aconseguit fa pràcticament un any a Badalona.

More in Volei Platja