Connect with us

Motor

Concentració nacional 50 aniversari Seat 127 & Fura al Maresme

Amb motiu del 50 Aniversari del mític Seat 127, a finals del mes d’octubre la família Maimir Quintero del Club Maresme Classics va reunir a la nostra comarca un centenar de pràcticament totes les variants i versions espanyoles del Seat 127, CL, Fura, Fura Crono, Emelba Pick-up i Emelba Poker.

Un merescut homenatge i reconeixement a tots els participants de l’esdeveniment, arribats des de diferents punts de la península ibèrica, com per exemple Badajoz, Càceres, Chipiona, Santander, Pontevedra, Lleó, Madrid, Ciudad Real, sense oblidar de tots els participants de províncies i municipis de Catalunya.

L’esdeveniment arrencava el divendres al Port de Mataró, on hi van començar a arribar la majoria d’aventurers que van recórrer en molts casos més de mil quilòmetres per a aquesta cita tan especial.

El dissabte es va citar a tots els participants en el Recinte Firal de Mataró per a una exposició estàtica durant tot el matí. Els participants van recollir una bossa amb detalls de la inscripció, la qual contenia una samarreta commemorativa del 50 Aniversari dissenyada i patrocinada per els concessionaris oficials SEAT i CUPRA Maresme Lesseps, un dorsal i un adhesiu de l’esdeveniment.

El dissabte a la tarda va estar dedicat a visitar el Museu de Salvador Claret de Sils, aparcant tots els Seat 127 a l’interior del recinte.

Com a comiat, el diumenge alguns dels participants partien cap a les seves comunitats amb llargs viatges per davant, i altres van poder gaudir de l’esdeveniment mensual organitzat per Club Maresme Classics.

More in Motor