Connect with us

Motor

Prova dinàmica del nou CUPRA Formentor VZ 310

La marca catalana CUPRA ha arribat al mercat automobilístic trepitjant molt fort. Uns vehicles apassionants, pensats per gaudir de la conducció i acompanyats d’uns preus molt competitius, s’han convertit en un còctel perfecte.

Només cal consultar les dades de vendes per veure l’èxit que està tenint CUPRA en aquests moments. Una part important de l’èxit és deguda al nou CUPRA Formentor, un SUV coupé d’alt rendiment, amb versions de fins a 400 CV de potència!

El CUPRA Formentor VZ 310 és potser la versió més equilibrada. Equipa un motor benzina de 2 litres amb 310 CV de potència, canvi automàtic DSG de 7 velocitats, llandes de 19 polzades i unes dades de rendiment espectaculars per a un vehicle del seu segment.

El model està molt ben equipat interiorment, tant pel que fa a qualitat de materials, infoentreteniment i tecnologia, i exteriorment també té molt caràcter propi.

Per a conèixer-ho tot sobre el Formentor VZ 310, us compartim en el nostre Canal Motor la prova dinàmica realitzada per Garage Days by Dani Cuadrado. Una prova rigorosa i molt detallada d’aquest model tan interessant i desenvolupat a casa nostra.

Informa’t sobre el nou CUPRA Formentor VZ 310 als concessionaris oficials SEAT i CUPRA Maresme Lesseps. Sol·licita més informació aquí.

More in Motor