Connect with us

Motor

El nou Kia EV9 t’espera a QUADIS ARmotors

La marca sud-coreana Kia està d’enhorabona, ja que a finals d’aquest 2023 presenta l’esperadíssim Kia EV9, el seu nou SUV 100% elèctric destinat a ser el nou vehicle insígnia per als pròxims anys.

El Kia EV9 és el millor exemple de l’altíssima qualitat mecànica i estilística a la qual ha arribat aquest fabricant a l’actualitat, ja convertit en tot un referent del sector de l’automòbil a escala mundial. L’EV9 és un SUV de 5 metres que arriba amb ganes de revolucionar el seu segment.

El disseny d’aquest model va un pas més enllà i ens presenta un model molt aerodinàmic (coeficient Cx 0,28, una gran xifra) i atractiu, destacant les formes quadrades i les línies rectes.

Interiorment, l’EV9 tampoc té res a envejar a molts dels seus rivals dels segments més premium. La digitalització de l’interior, l’equipament de sèrie i la qualitat de materials són espectaculars. Tot això en un interior on s’ha primat l’habitabilitat. Sis o fins a set adults poden viatjar, tots ells molt còmodament, en el seu interior. Amb la configuració estàndard de cinc ocupants, el maleter té una capacitat de més de 800 litres.

Pel que fa a la mecànica, el vehicle equipa un propulsor elèctric ja provat en altres models de la marca, de 99,8 kWh (amb una equivalència de 385CV) que ofereix una autonomia de 505 quilòmetres. Com sempre, les dades de rendiment dels motors elèctrics són insuperables. Així, tot i rondar les 2,5 tones de pes, el vehicle passa de 0 a 100 km/h en tan sols 5 segons.

Finalment, cal destacar del nou Kia EV9 les seves capacitats de conducció autònoma, la multitud de sistemes d’ajuda a la conducció i unes capacitats dinàmiques que en cap moment fan pensar que es circula amb un vehicle de 5 metres de longitud. Kia aposta encara més fort per la mobilitat elèctrica amb un vehicle que us sorprendrà des del primer moment.

Ja pots conèixer el nou Kia EV9 als concessionaris oficials Kia QUADIS ARMotors. Més informació.

More in Motor