Connect with us

Cabrils

El CE La Llobera compleix 25 anys

Recentment, el Club Esportiu La Llobera de Cabrils va acollir el Campionat d’Espanya de Tennis per a sords sota l’empara de la FEDS (Federació Espanyola d’Esports per a Sords). Un esdeveniment esportiu de primera magnitud que reforça el treball que es realitza en aquest històric club de tennis del municipi que va néixer com una instal·lació esportiva per als veïns de la urbanització que porta el seu nom i que en 1997 va passar a ser oficial i registrat. És a dir, ara celebra les seves noces de Plata.

Pràcticament, des del seu naixement ha estat al capdavant Montse Espinosa i és el seu nebot, Javier Espinosa, el director de l’Escola de Tennis, que compta en l’actualitat amb prop de 90 nens i nenes, atesos per un equip de quatre entrenadors.

reportatge_ce_la_llobera_cabrils
El Campionat d’Espanya de Tennis per a sords va reunir als millors jugadors i jugadores a les pistes del CE La Llobera.
ce_llobera_cabrils

Espinosa va arribar a ser el número 27 del rànquing espanyol de tennis, a més de quartfinalista de la prestigiosa Orange Bowl juvenil i subcampió de Catalunya aleví i infantil. Ara bolca tota la seva experiència professional a la seva escola: “Per sobre de tot som un club familiar, acollidor, on totes les famílies se senten com a casa”, destaca Javier.

El club compta amb sis pistes de terra batuda i quatre de pàdel, a més d’una magnífica piscina i diferents espais per als nens, com tennis de taula, porteries de futbol sala i un reconegut restaurant on són famoses les seves pizzes. Una prova inequívoca de l’idíl·lic emplaçament és que cada any s’esgoten les places per al seu campus d’estiu.

ce_la_llobera_cabrils_campus_estiu
El campus d’estiu és tot un èxit de participació on els nens i nenes pode disfrutar dels esports en unes grans instal·lacions.

A més del lloguer de pistes, tant de tennis com de pàdel, l’escola ofereix els seus serveis a totes les franges d’edat, des de ‘ludo tennis’ fins a edat adulta. “La idea és, quan tinguem grups d’edat més consolidats, poder competir en diferents tornejos com a club. Ara solament ho fem a nivell individual amb alguns dels nostres jugadors”, assenyala Javier Espinosa.

Recentment ha organitzat el Campionat d’Espanya de Tennis per a sords, amb triomf de l’exjugadora del club Roser Serret

ce_la_llobera_cabrils_club
El club familiar fa més de 40 anys que està present en l’urbanització de La Llobera i registrat oficialment des de 1997.

La celebració del Campionat d’Espanya de Tennis per a sords ha estat tota una novetat per al club i va resultar possible gràcies a la relació de l’Escola del CE La Llobera amb la jugadora Roser Serret, enginyera agrònoma de Lleida que estava treballant com a química al laboratori Agroalimentari del departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya de Cabrils i que va triar el club per jugar a tennis: “Ella jugava amb nosaltres i també tornejos per a tennistes sords i em va comentar si ens interessava organitzar-ne algun a la Llobera. Ens vam posar en contacte amb la Federació Espanyola i es va fer possible després que l’any passat es disputés a la Comunitat Valenciana”, explica el director esportiu de la Llobera que està especialment sensibilitzat amb el món de la discapacitat intel·lectual i física dins de l’esport.

More in Cabrils