Connect with us

Atletisme

Gran èxit de la 3a Cursa de la Dona 3 Viles

Organitzada per La Sansi, es va celebrar ahir diumenge 24 de març la 3a Cursa de la Dona 3 Viles, amb recorregut per la Nacional II al seu pas pels municipis de Premià de Mar, El Masnou i Montgat.

Les distàncies, de 5k i 10k, van comptar amb una alta participació de dones i homes i es van desenvolupar a través de les tres viles, amb final a Montgat.

La prova de 10 kilòmetres tenia sortida a Premià de Mar, amb recorregut íntegre per la Nacional II, i en la categoria femenina la victòria va ser per a Carme Ballesteros, amb temps de 44:17. En categoria masculina el triomf es va decantar cap a Juan Manuel Álvarez, amb temps de 32:55.

Als 5 kilòmetres, amb sortida a El Masnou, la victòria en categoria femenina va ser per a Mar Espartero, aturant el cronòmetre en 19:19. En categoria masculina el més ràpid va ser Daniel Campo amb un temps de 16:12.

Els premis de la 3a Cursa de la Dona 3 Viles els van entregar, entre d’altres, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, l’alcalde de Premià de Mar, Rafa Navarro (que va córrer la cursa), i l’alcalde de Montgat, Andreu Absil.

Font i fotos: La Sansi

More in Atletisme