Connect with us

Atletisme

400 atletes van participar en el Cros de Malgrat

El Circuit Maresmenc de Cros continua el seu recorregut. Tal com estava previst va acollir la quarta prova a Malgrat de Mar, que va viure la seva edició número 26, sent la segona més veterana de la comarca, només superada pel Cros d’Arenys. Com és tradicional, el Bosc de Santa Rita va acollir la competició atlètica, organitzada per la regidoriad’Esports de Malgrat, Gesport i el Consell Esportiu del Maresme.

La prova forma part del Circuit Maresmenc de Cros, que va viure a Malgrat la seva 26a edició

El cros de Malgrat va reunir prop de 400 atletes, des de la categoria Màster fins a menors de vuit anys, posant-se en evidència, una vegada més, que l’atletisme atreu esportistes de totes les edats. La prova ‘reina’, la de categoria absoluta, va ser guanyada per Víctor Centeno amb una marca de 16’ 31’’ en homes i per Montse Estany en dones amb 19’ 33”. El regidor d’esports de Malgrat, Ludwing Hasko, va ser un dels encarregats de lliurar els premis. Va haver-hi trofeu per als tres primers de cada categoria.

El Circuit Maresmenc de Cros consta aquesta edició 2021-2022 de nou proves, sent la de Sant Cebrià de Vallalta del proper 12 de febrer la que hi posara punt final i on es coneixeran els guanyadors absoluts de les diferents categorias.

More in Atletisme