Connect with us

Handbol

Edu Calle Redondo, campió del món universitari d’handbol

El passat diumenge va ser històric per a l’handbol espanyol. Les “Guerreres Universitàries” i els “Hispans Universitaris” es van fer amb la medalla d’or en el Campionat del Món Universitari – FISU Championships d’handbol celebrat a Antequera (Màlaga), en derrotar a França i Polònia en les seves respectives finals.

En l’equip masculí, que es va imposar a la final als polonesos per 33-30, estava Edu Calle, que va tenir un gran protagonisme durant tot el Campionat.

El de Mataró, que acaba de graduar-se com a metge, es va formar a les files de La Roca i del FC Barcelona (va ser campió d’Espanya infantil, cadet i juvenil), i després de superar satisfactòriament una greu lesió de genoll va jugar primer al CB Benidorm i actualment al Recoletas Atlético Valladolid (aquesta temporada ha fet 67 gols en 30 partits), tots dos equips de la Lliga ASOBAL.

Amb 24 anys (va néixer el maig del 2000), el mataroní continua fent història en un esport al qual va arribar després d’haver jugat a futbol al Mataró i Vilassar de Mar en categories inferiors.

More in Handbol