Connect with us

Cabrils

Els alevins masculins del Club Tennis Cabrils, campions per equips per partida doble

Els dos equips del club van guanyar en les respectives divisions.

Aquest cap de setmana s’han disputat les finals del Campionat de Catalunya aleví per equips – Trofeu Manolo Orantes, organitzat per la Federació Catalana de Tennis i el resultat no ha pogut ser més bo pels equips masculins del CT Cabrils-Tennispoint.

L’equip A, segon cap de sèrie de 1a divisió, va anar passant rondes amb uns resultats gairebé immaculats. Va derrotar el CT Vilanova a les seves instal·lacions per 0/7, al CT Valldoreix per 0/5 i a semifinals es va desfer del CT Barcino per 4 a 1.

A la final, disputada dissabte a Mataró, l’Austin, en Tim, en Guillem, en Marc i Maxime, van derrotar 2/5 al CT Mataró, proclamant-se d’aquesta manera vencedors del Campionat.

I l’equip B no volia ser menys i diumenge també va disputar la final de 2a Divisió, a la que va derrotar al CT Lleida a domicili. Els campions, en Jan, en Biel, l’Erik, en Mateo i l’Eric van superar, en el seu camí cap a la final, al CT Sant Cugat, al CT Andrés Gimeno de Castelldefels i al CT Els Gorchs a semifinals, cedint només 2 punts en tota la competició.

Felicitem als campions i a tot l’equip tècnic, liderat per David de Miguel, tot desitjant que aquest sigui el primer de molts èxits pels petits esportistes.

Font i fotos: Ajuntament de Cabrils

More in Cabrils