Connect with us

Cabrils

El Reial Madrid guanya la Carnaval Cup per primera vegada

Èxit rotund de l’International Carnaval Cup, el torneig per a jugadors infantils disputat a Premià de Dalt que ha crescut en tots els sentits en la seva novena edició.

El Reial Madrid i el València CF van disputar una emocionant final que va arribar fins als penals, i que es va decidir en favor de l’equip madrileny, que s’enduia així el seu primer títol de la Carnaval Cup.

Aquest matx va posar punt final a tres intensos dies de futbol, durant els quals es van disputar un total de 83 partits. La novena edició de l’International Carnaval Cup va acollir a un total de 36 equips, amb clubs de set nacionalitats: Espanya, Israel, el Japó, Finlàndia, els Estats Units, Bèlgica i Irlanda. Aquest gran nombre de clubs i partits va fer que, per primera vegada, el Municipal de Cabrils acollís alguns dels partits, tot i que la major part d’aquests es van disputar a Premià de Dalt.

L’interès esportiu estava en saber si el Barça es faria amb el seu cinquè títol de la Carnaval Cup i es mantindria com el club amb major palmarès de la prova. Però l’alta competitivitat del torneig es va demostrar des de ben aviat, i el Barça va ser derrotat pel València en quarts (2-1).

Els valencians es van desfer de la gran sorpresa del torneig, el Genk de Bèlgica, amb un 3-0 a les semifinals.

Per l’altra banda del quadre, el Reial Madrid va superar a l’Espanyol per penals en semis després d’empatar 1-1, i es van proclamar guanyadors superant, també en els penals, al València.

L’International Carnaval Cup tanca una nova edició de rotund èxit, organitzada impecablement per Marin Sport Events, i no hauria estat possible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt, l’Ajuntament de Cabrils i tots els patrocinadors, sent el principal Autocars Ferisbus.

Fins l’any vinent!

Fotos: Pep Morata

More in Cabrils