Connect with us

Cabrils

La gimnasta Clàudia Torrent competeix amb l’equip nacional espanyol al DTB POKAL

La gimnasta Clàudia Torrent del club AGAV Vilassar de Mar ha participat amb la Selecció Espanyola de GAF i ha format part de l’equip nacional competint a l’internacional DTB POKAL que s’ha disputat del 16 al 19 de març a Stuttgart.

Han compartit entrenaments amb gimnastes dels països com Brasil, França, Estats Units, Alemanya, Israel… una experiència inoblidable per la Clàudia i la resta d’equip.

Cal remarcar la 7a plaça de l’equip espanyol que, tot i la seva joventut i nervis, han fet una brillant actuació. Aquesta setmana la gimnasta del Vilassar, Clàudia juntament amb la seva entrenadora Sheila Ruiz participaran en els propers Campionats del Món Junior que se celebraran del 25 al 3 d’abril a la ciutat d’Antalya, Turquia.

L’equip femení que formarà part d’aquesta selecció espanyola de gimnàstica artística femenina junior està format per: Leire Escauriaza (Club Palma), Marina Escudero (Club Hospitalet) i Claudia Torrent ( Club AGA Vilassar) participaran en la competició amb les millors gimnastes del món.

Una altra experiència que suma de la mà del club AGAV de Vilassar de Mar, mostra del treball, esforç i tenacitat de tot aquest equip.

More in Cabrils