Connect with us

Ajuntaments

Anni Espar, nomenada la millor esportista en la 67a Nit de l’Esport de Mataró

La gala ha tingut com a fil conductor el 30è aniversari dels Jocs Olímpics Barcelona 1992. Com a novetat s’ha guardonat l’esport universitari amb dues categories, la de millor equip i la de millor esportista individual. La festa de l’esport de Mataró ha tornat a la seva normalitat pel que fa als aforaments i celebració en el Teatre Monumental que ha coronat a la jugadora de waterpolo del Centre Natació Mataró, Anni Espar, com a millor esportista de l’any 2021 de la ciutat.

La jugadora de waterpolo del Centre Natació Mataró, Anni Espar, és la millor esportista de Mataró de l’any 2021. Espar va ser nomenada 2a millor jugadora d’Europa del 2021 i va ser escollida en l’equip ideals dels Jocs Olímpics de Tòquio on va aconseguir la plata i MVP (Most Valuable Player) de la Divisió d’Honor Femenina de Waterpolo.

Els Jocs Olímpis de Barcelona 1992, dels que enguany fa 30 anys que es van celebrar, han estat el fil conductor de la gala amb referències a la participació d’esportistes de Mataró. Una nit que ha comptat amb el patrocini de Rehastet que celebra aquest 2022 els seus 50 anys.

Una de les novetats d’aquesta gala ha estat el reconeixement a l’esport universitari, i en aquesta categoria els guanyadors en la categoria d’equips han estat l’equip de futbol sala del TecnoCampus i l’equip masculí de futbol 11 del TecnoCampus. A nivell individual, la guanyadora ha estat la judoka Noelia Jardo.

Els premis de la 67a Nit de l’Esport de Mataró

A més del premi a la millor esportista 2021 per Anni Espar, durant la Nit de l’Esport s’han entregat fins a 80 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials. Els més destacats han estat els següents:

Millors esportistes per categories:

-Infantil femení: Clàudia Pérez

-Infantil masculí: Nil Poza

-Cadet femení: Berta Serna

-Cadet masculí: Diego Garcia

-Juvenil femení: Cristina Nogué

-Juvenil masculí: Pol Martínez

-Sènior femení: Marta Bach, Anni Espar, Roser Tarragó i Elena Sánchez

-Sènior masculí: Albert Ramos

-Premi millor esportista esport adaptat: Ariel Schrenk

Millors equips per categories:

-Infantil: Equip femení de bàsquet Unió Esportiva Mataró

-Cadet: Equip masculí de waterpolo del CNMataró

-Juvenil: Equip femení de hoquei del Club Hoquei Mataró

-Sènior: Equip femení de waterpolo del CN Mataró

-Esport adaptat: equip natació adaptada del CN Mataró

Altres premis i mencions especials:

  • Millor tècnic: Maria Folgado com a entrenadora de natació adaptada
  • Millor esportista màster: Toni Moreno de taekwondo
  • Trajectòria de tècnic esportiu: Jordi Vilà del Centre Atlètic Laietània
  • Entitat més destacada per la seva promoció de l’esport: Ferreteria Feimat
  • Premi “Josep Gomà Carol” a la millor tasca periodística: Raul Yeste de Ràdio SantVicenç pel programa “Parles d’Esports”.
  • Premi a la tasca arbitral: Antonio Caballero

-Premi a la trajectòria esportiva: el futbolista Samuel Bayón

-Millor tasca directiva: Pau Muñoz del Club Joventut Handbol Mataró

L’esport en edat escolar i vinculat als Jocs Escolars organitzats per l’Ajuntament de forma conjunta amb els centres educatius de la ciutat també tenen el seu reconeixement en aquesta nit.

Enguany l’Escola La Llàntia ha rebut el premi a l’escola de primària amb un percentatge de participació més alt en esports individuals en els Jocs Escolars i l’Escola GEM la participació més altra en esports d’equip. En l’etapa de secundària, l’INS Thos i Codina ha rebut el premi pel seu percentatge de participació i Eva Pineda Mas ha rebut el reconeixement a la seva trajectòria en l’esport escolar per la seva tasca com a coordinadora de la competició escolar de patinatge.

Pel que fa als reconeixements per ascensos s’han entregat dos premis: un al sènior femení del Club Hoquei Mataró per seu ascens a l’OK Lliga i l’altra per Laura Arias del CB Maresme Boet Mataró 3V pel seu ascens a la lliga femenina Challenge.

També ha rebut un reconeixement la Unió Deportiva Mataronesa pel seu centenari i l’equip Iluro de futbol adaptat sorgit de la col·laboració dels clubs UE Cirera, CE Mataró i Club FEM per l’esport inclusiu que ha protagonitzat el moment més emotiu de la vetllada.

Font: Ajuntament de Mataró.

Fotos: Sergio Ruiz (Ajuntament Mataró)

More in Ajuntaments