Connect with us

Volei Platja

Arrenca el Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2021

Campionat de Catalunya

La Federació Catalana de Voleibol ja ha posat en marxa el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vólei Tour 2021, que per sisè any consecutiu compta amb el suport del patrocinador principal, Vichy Catalan.

El circuit té un total de nou proves, set arreu de la costa catalana i dues més de categoria especial a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron. Un any més, el millor vòlei platja recorre la costa de Catalunya amb l’objectiu d’apropar aquest esport a tots els amants d’aquesta disciplina esportiva.

Primera prova del circuit celebrada a la Vall d’Hebrón

Les dues primeres proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021, de catalogació especial, es van disputar el passat mes de maig a Barcelona. La primera el 8 i 9 de maig i la segona el 22 i 23. Amb aquestes dues competicions han començat les proves puntuables a la costa catalana i que s’allargarà fins a finals d’agost quan es disputarà la gran final a la platja del Petroli de Badalona.

Un any més, el millor vòlei platja recorre la costa de Catalunya amb l’objectiu d’apropar aquest esport a tots els amants d’aquesta disciplina esportiva

La resta de set proves es disputan a Vilanova i la Geltrú, 5 i 6 de juny; Torredembarra, 19 i 20 de juny; Tarragona, 3 i 4 de juliol; Cunit, 10 i 11 de juliol; Cambrils, 31 de juliol i 1 d’agost; Empuriabrava, 21 i 22 d’agost. La final, on es coneixeran els nous campions de Catalunya, es disputarà a Badalona el cap de setmana del 28 i 29 de d’agost. Com a novetat destaca l’entrada al circuit de la ciutat de Tarragona.

Un any més, les finals masculines i femenines de cada una de les proves seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya, donant una visibilitat molt més àmplia a aquest esport, que arribarà a totes les cases de Catalunya amb les finals de diumenge a la tarda i, durant la setmana, amb possibles repeticions. Un desplegament logístic i de personal de gran esdeveniment esportiu.

Les finals masculines i femenines de cada una de les nou proves són retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya

La Federació Catalana de Voleibol vetlla per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 que garanteixin una competició segura tant als esportistes com als organitzadors. En aquest sentit, se segueixen els protocols que marquin en cada moment les autoritats competents. Motiu pel qual la Federació Catalana de Voleibol agraeix la confiança mostrada pels Ajuntaments que, com a seu, acolliran alguna de les proves. Una confiança reforçada gràcies a l’èxit assolit l’estiu passat en el desenvolupament del circuit.

Tovar-Hernández i Kliokmanaite-Puri, guanyadors del segon torneig

L’objectiu principal del Vichy Catalan Vòlei Tour és ser un punt de trobada amb tots els practicants habituals del vòlei platja i donar a conèixer els nous Campions de Catalunya del 2021. Un títol que ostenten en aquests moments els germans Javi i Vicente Monfort, en categoria masculina, i Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en la femenina.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Volei Platja