Connect with us

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar, seu de l’SVA Tour

volei_platja_vichy_catalan_volei_tour_2022

TOT UN REFERENT DEL VÒLEI PLATJA AMATEUR

Malgrat de Mar acollirà el dies 12 i 13 de juny la competició de vòlei platja SVATour d’aquest estiu. La Platja de l’Astillero serà l’escenari d’una prova d’aquest circuit que també inclou les platges de Tarragona, El Masnou, Premià de Mar, Castelldefels i Mataró, entre d’altres. El regidor d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ludwig Hasko, acompanyat del representant de l’Associació d’Hotelers de Malgrat, Miquel Casajuana, i del representant de l’Associació SVAT (Sport Volei Amateur), Daniel Lienas, va presentar aquesta competició en una roda de premsa.

La competició, molt coneguda al Maresme, s’organitza de manera conjunta amb l’Associació d’Hotelers de Malgrat de Mar

Ludwig Hasko va explicar que “Malgrat sempre ha apostat per l’organització d’esdeveniments de tot tipus, i en especial esportius” i que “la voluntat és continuar fent-ho”. Hasko destacà que les característiques de les platges de Malgrat,amb més de 4 quilòmetres, “són ideals per a la pràctica del vòlei platja”. “Turisme és un sector que cada cop necessita innovació i hem d’aprofitar les noves oportunitats”, va afegir.

El regidor també ha posat èmfasi en el fet que “cada cop hi ha més demanda de turistes interessats a poder fer esport en espais naturals, respectuosos amb el medi ambient. Això ens permet fer un pas endavant per diversificar l’oferta turística de Malgrat de Mar”. Ludwig Hasko subratlla la voluntat de la seva regidoria de donar suport i ajudar al sector turístic i que per això, de seguida es va posar fil a l’agulla per col·laborar-hi i organitzar aquesta competició de manera conjunta amb l’Associació de Hotelers.

El torneig és molt popular al Maresme, que aquest any acollirà quatre de les proves del circuit

Miquel Casajuana va explicar que van ser els hotelers els que varen presentar a l’Ajuntament la proposta que Malgrat acollís aquesta competició. Proposta que va recollir la Regidoria de Turisme i en què s’ha estat treballant en els últims mesos. Miquel Casajuana va comentar que “aquestes iniciatives ens ajuden a tenir una mica més d’il·lusió després d’un any molt complicat des del temporal Gloria i després amb la COVID-19”.

El 12 i 13 de juny acollirà una prova d’aquest popular torneig amateur a la platja de l’Astillero

“Malgrat té unes característiques espectaculars per a aquest esport. Esperem que aquest any sigui el punt de partida i poguem créixer cada cop més, consolidant Malgrat de Mar a nivell comarcal, nacional i fins i tot, internacional. Volen aconseguir ser una destinació de referència per al vòlei platja”, va remarcar Miquel Casajuana.

Daniel Lienas va detallar que el turisme esportiu és una pràctica que està en creixement. “Creiem molt en Malgrat. Té unes platges molt maques i grans, ideals per a un esdeveniment esportiu com el que estem preparant”. Lienas va explicar que el projecte és de llarg recorregut i que hi ha voluntat que tingui continuïtat i una consolidació que beneficiï a Malgrat com a municipi, i al sector hoteler. Va agrair també el suport rebut per l’Ajuntament i l’Associació d’Hotelers. A més, va animar la ciutadania a practicar aquest esport i a participar en el torneig.

Ludwing Hasko
Regidor d’esports


“Cada cop hi ha més demanda de turistes interessats a poder fer esport en espais naturals. Això ens permet fer un pas endavant per diversificar l’oferta turística de Malgrat de Mar”

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Malgrat de Mar