Connect with us

Arts marcials

Arts Marcials amb valors, AFE TOP KING MALGRAT

AFE MALGRAT / TOP KING

En tan sols vuit anys, l’AFE MALGRAT / TOP KING (Associació de Formació Esportiva Malgrat) s’ha convertit en un dels clubs esportius més coneguts, importants i concorreguts de Malgrat sent, a més, tota una referència de les arts marcials al Maresme per la qualitat dels seus entrenaments, l’alt nivell dels seus entrenadors i instructors i també pels nombrosos èxits dels seus esportistes.

L’entitat va obrir les portes el setembre de 2013 i compta en l’actualitat amb prop de 200 membres, amb edats compreses entre els 3 i els 60 anys, demostrant-se que les arts marcials i els esports de contacte són per a totes les edats. Actualment és la seu oficial de la Selecció Catalana de Muay Thai i seu nacional de Combat Jiu Jitsu Espanya.

El Brazilian Jiu Jitsu s’ha convertit en una especialitat molt popular

“Des dels nostres inicis, a més de comptar amb un espai per a la docència de diferents activitats, treballem per a la promoció i difusió de les Arts Marcials i els esports de contacte, intentant transmetre tots els seus valors, beneficis i principis positius”, explica Àlex Baena, director del centre que va ser campió de d’Europa i d’Espanya de Muay Thai.

Afegeix que “prestem especial atenció al treball amb els més petits, sent un dels pilars bàsics a l’escola, on inculquem la companyonia, la humilitat, la cortesia, el respecte al rival, a més de mantenir hàbits saludables en l’alimentació”.

ÀLEX BAENA Director AFE MALGRAT/TOP KING

Amb més de 30 anys d’experiència en les Arts Marcials i els esports de contacte, exesportista professional i actual dirigent de la Selecció Catalana de Muay Thai

En l’actualitat es pot practicar el Muay Thai, Muay Thai Educatiu (infantil), Boxa Olímpica, Taekwondo (WTF), Brazilian Jiujitsu, Combat Jiujitsu i Kung Fu-Tai Chi. No es pot obviar el vessant social del club: “Des dels nostres inicis, l’AFE MALGRAT manté una estreta col·laboració amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i diverses associacions sense ànim de lucre de municipis pròxims. Cada nou curs escolar tractem amb nens i adolescents en perill d’exclusió social o de famílies desfavorides. Gràcies a la pràctica esportiva intentem reconduir males conductes aportant estímuls positius en un ambient on regnen el respecte i uns bons valors. Ens satisfà veure com tornen a recuperar l’interès pels estudis, milloren les seves relacions socials i en alguns casos fins i tot han arribat a convertir-se en competidors”, conclou Àlex Baena.

L’Associació, a més, també funciona com a promotora, organitzant importants esdeveniments, com el Campionat de Catalunya de Muay Thai o el Campionat d’Espanya de Combat Jiujitsu. En 2019 es va complir una fita històrica per al Muay Thai a Espanya. L’AFE MALGRAT va organitzar el primer Campionat d’Espanya de Muay Thai unificant totes les escoles nacionals sota unes mateixes sigles FEKMT – IFMA, sent reconegut aquest esport per primera vegada pel CSD (Consell Superior d’Esports).

ESPORTISTES MÉS DESTACTS


L’AFE MALGRAT compta amb competidors múltiples vegades guardonats a escala regional, nacional i internacional en les diferents categories masculines i femenines:

KHYZER HAYAT
Campió d’Espanya de Muay Thai – WKN
Campió d’Espanya de Muay Thai – IFMA

IBRAHIMA NJIE
Campió d’Espanya de Muay Thai – WMC
Campió d’Espanya de K1
Campió d’Europa de Muay Thai – WPMT

MOHAMED NJIE
Campió d’Espanya de Muay Thai – FEMT
Campió d’Europa de Muay thai – WMC

ELS INTRUCTORS


SALVADOR SALVÀ
Àrbitre de Boxa professional i formador en el CAR (Sant Cugat)
➔ Boxa Olímpica

ÓSCAR MAGRO
Faixa preta i Campió d’Europa de Brazilian Jiu Jitsu
➔ Brazilian Jiu Jitsu
➔ Combat Jiujitsu

JOANA MARTÍNEZ
Multicampiona d’Espanya
➔ Taekwondo

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arts marcials