Connect with us

Calella

L’Associació Vòlei Platja Calella, premiada

L’Associació Vòlei Platja Calella va néixer el 2007, així que aquesta temporada ha complert els 15 anys de vida. Una associació esportiva sense afany de lucre formada per esportistes aficionats al vòlei platja amb la intenció d’organitzar i difondre esdeveniments per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva a nivell local.

Des de 2010 està en ple funcionament l’escola que va començar amb nens de 10 anys. Al 2016 va entrar la tecnificació i ja el 2019 els més petits, des dels 4 anys. Xavi Alonso, el seu director, explica que “el nostre objectiu és fer del vòlei platja un instrument per al creixement i desenvolupament de cada alumne, així com un vehicle de socialització per a les famílies i la comunitat”. Les nou pistes del club es troben davant el Restaurant La Gàbia de Calella i estan obertes per al seus socis, uns 120 en l’actualitat, tot l’any, ja que tenen a la seva disposició el material (xarxes, pilotes, línies…) a l’armariet.

L’entitat ofereix Escola, Tecnificació i Campus per a nens i nenes des dels quatre anys i per a adults durant els mesos d’estiu

“Una de les nostres limitacions és que no tenim llum, per tant només podem estar operatius a nivell de formació a l’estiu, bàsicament juliol i agost”, continua dient Xavi Alonso. El casal d’estiu és un gran èxit de participació, ja que arriba a tenir més de 80 nens i nenes per setmana, atesos per un nodrit grup d’entrenadors, molts d’ells vinculats a l’Escola Pia de Calella, on tenen equips de voleibol de pista.

Aquests 15 anys de vida ha anat acompanyat d’un premi de gran prestigi, ja que el projecte personal de Sarah Larios, col·laboradora tècnica de l’AVPC, anomenat Cormi Mini Vòlei, ha estat guardonat per la Fundació Privada Catalana per a l’Esport, en la seva 6a edició, dins de la categoria Educació i Esport de Lleure. Un premi a la millor iniciativa o projecte educatiu que, a través de la pràctica esportiva de lleure i l’activitat física, cerca la formació integral de la persona i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, especialment del col·lectiu infantil i juvenil.

L’educadora Sarah Larios explica que “el programa Cormi Mini Vòlei de l’AVPC neix amb els fills de pares que juguen a vòlei per promocionar un lligam familiar fora dels horaris formals. Amb un contingut innovador i multidisciplinari, uneix vòlei, lleure i natura, amb l’objectiu de promoure als alumnes autoconeixement, socialització i hàbits saludables. El programa també obre oportunitats laborals als joves jugadors que volen iniciar la seva carrera com a entrenadors donant suport a les classes com a premonitors, aprenent i gaudint de l’ambient”.

Sarah Larios.

El seu projecte
Cormi Mini Vòlei
ha estat guardonat
per la Fundació
Privada Catalana per
a l’Esport en la
6a edició

More in Calella