Connect with us

Entitats

La gran festa del Voleibol català

La Federació Catalana de Voleibol va celebrar a finals de novembre la tradicional gala d’entrega de trofeus als Campions de Catalunya de la temporada anterior, d’homenatge a les Seleccions Catalanes i de mencions, distincions i premis, com el Toni Ponce, als millors entrenadors, el Diego León, a la trajectòria arbitral i el més emotiu de la vetllada, el Llegendari Vicens Puigdomènech, a la difusió i promoció del voleibol, que va recaure a títol pòstum en Àngel Biosca.

Prop de 350 persones, entre jugadors, entrenadors, directius, convidats i acompanyants, van poder gaudir d’aquest acte que per primera vegada es celebrava a l’Auditori del CaixaForum. Un espai únic on, de la mà del Sr. Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport; del Sr. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya; i de la Sra. Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, es va fer entrega dels diferents guardons.

Els primers en sortir a l’escenari van ser els equips Campions de Catalunya de la passada temporada. Més de 30 equips de 18 clubs diferents van pujar a l’escenari per rebre el seu trofeu de campió. Un d’ells va ser el Club Voleibol Arenys de Mar, representant del Maresme a la gala, en la seva condició de campions de Catalunya de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor masculina i, alhora, campions de Catalunya de Primera Divisió juvenil masculina. Sens dubte, una gran temporada la de l’equip maresmenc.

El CV Arenys de Mar va ser premiat com a campió de Catalunya de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor i, alhora, de la Primera Divisió juvenil masculina

Seguidament es va fer homenatge a les Seleccions Catalanes de pista i de platja que han participat als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i dels que van tornar amb dos ors a pista, de l’infantil i el cadet femení; un bronze del cadet masculí de pista i un bronze de l’infantil femení de platja. Enguany s’ha destacat la feina dels promotors del vòlei platja amateur que col·laboren de manera activa en la promoció i desenvolupament del nostre esport.

En aquest cas, els guardonats van ser l’Associació Svat, representada per Jordi Muñiz, i Voleiboom, on Jordi Torruella va ser l’encarregat de recollir la placa commemorativa. Seguint amb el vòlei platja també es va destacar la tasca de Creativialab, agència de comunicació de Vichy Catalan, patrocinador principal del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja els darrers 7 anys.

Maribel Zamora, presidenta de la FCVB

Després de l’apartat de mencions i distincions, la gala va finalitzar amb els parlaments de les autoritats presents, on la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va destacar que ‘és important que recordem que el voleibol no és un esport minoritari, si de cas, és poc mediàtic’, fent al·lusió al gran creixement d’equips que ha experimentat la federació aquesta temporada.

More in Entitats