Connect with us

Ajuntaments

Calella afronta la remodelació de La Muntanyeta

1.300.000€ D’INVERSIÓ I FORTA APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT

El projecte inclou dues parts. Per una banda, la renovació del paviment esportiu de les pistes d’atletisme i reconversió a gespa artificial del camp de futbol, amb un import de 1.043.000 € (IVA inclòs); i, per l’altra, la remodelació interior dels vestidors, per un import de 257.000 € (IVA inclòs). Està previst que el projecte estigui acabat abans de finalitzar l’any 2020.

La primera part consistirà en renovar l’actual paviment esportiu sintètic de les pistes d’atletisme de 6 carrers per un nou paviment amb millors característiques; la reconversió del paviment de gespa natural a gespa artificial del camp de futbol 11 de 100×60 metres; la renovació del sistema de reg del camp de gespa artificial amb una nova instal·lació amb canons emergents fora del terreny de joc; la realització d’un dipòsit per al sistema de reg amb una nova caseta i bomba d’impulsió més aïllada alliberant l’actual espai on es troba; la renovació del sistema de sanejament i drenatge de la totalitat de les pistes i camp de futbol; les ampliacions de la zona de llançament de pes i la del salt de perxa amb dos espais de salt i la reubicació de l’espai de salt d’alçada; l’adaptació de la ria de la carrera d’obstacles a la nova normativa; i la instal·lació de tanques parapilotes als fons de les porteries dels camps de futbol 11 i els dos camps de futbol 7, per tal de protegir espais.

EL TERMINI Està previst que l’obra, que es duu a terme en dues fases, estigui enllestida abans de final d’any.

ELS VESTIDORS

Per la seva banda, el segon projecte de la remodelació dels vestidors implica la creació de dos nous vestidors redistribuint els espais actuals i la remodelació de les zones humides de la resta de vestidors quant a revestiments i paviments, es compartimentarà un dels actuals vestidors en dos, i es crearà un nou vestidor a l’actual zona de recepció amb dutxes i zona de lavabos compartits amb un dels vestidors existents; es crea una possibilitat d’accés addicional per tal d’independitzar els accessos dels jugadors en partits; es substitueix l’actual sistema de producció d’aigua calenta de caldera de gasoil amb un sistema de producció per aerotèrmia amb suport de plaques fotovoltaiques que se situaran a coberta. L’enllumenat dels vestidors també funcionarà per energia de les plaques fotovoltaiques, que ajudaran a disminuir el consum elèctric de l’edifici de vestidors.

Recepció de la zona de vestidors.

El regidor Marc Buch explica que “la sostenibilitat és una de les claus bàsiques d’aquest projecte, que aposta fortament per sistemes d’estalvi energètic com els nous sistemes de reg amb canons emergents fora del terreny de joc, els sistemes de drenatge, l’enllumenat led, la instal·lació de plaques fotovoltaiques o el sistema d’aerotèrmia”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini diu que “amb aquest projecte es desenvolupa un pla aprovat amb l’acord d’altres forces polítiques. Era una remodelació quasi obligada, els equipaments i els clubs s’ho mereixen, ja que alguns equipaments fa més de 25 anys que estan fets”

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments