Connect with us

Bodybuilding&Fitness

El campionat de Fitness celebrat a Santa Susanna bat rècord de participants

Enguany, la celebració del campionat d’Europa i el Congrés EBFF han congregat 1.500 participants de 44 països diferents

El campionat d’Europa i el Congrés EBFF, organitzats per la Federació Internacional de Bodybuilding i Fitness i celebrats a Santa Susanna del 3 al 8 de maig, han portat al municipi 1.500 atletes de 44 països diferents, una xifra rècord. En l’edició anterior, celebrada també a Santa Susanna l’any 2016, van ser més de 1.300 els participants.

La dimensió internacional d’aquest esdeveniment el converteixen en un dels més destacats de l’any a Santa Susanna. Des del consistori agraeixen la confiança dels organitzadors per escollir la població un any més per celebrar-lo i destaquen el positiu impacte que té, no només en termes econòmics, sinó també de promoció i consolidació de Santa Susanna com a destinació de turisme esportiu. Cal tenir en compte que la informació d’aquest esdeveniment arriba a persones i països de tot el món i porta el nom de Santa Susanna. A més, per al municipi aquest esdeveniment és un element dinamitzador, molt beneficiós en termes d’ocupació hotelera (especialment valuós fora de la temporada d’estiu) i generació de beneficis per als negocis del poble. No oblidem que enguany ha comportat l’arribada de més de 1.500 persones que fan estada al municipi durant diversos dies.

Les diferents competicions, tant masculines com femenines, es van portar a terme al pavelló de Santa Susanna, situat al Parc d’en Colomer, mentre que el Congrés es va celebrar el primer dia a l’Aqua Hotel Onabrava.

Font: Ajuntament de Santa Susanna

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness