Connect with us

Bodybuilding&Fitness

La millor oferta esportiva del Maresme

LA TRIBU URBAN FITNESS I MARESME PÀDEL CLUB PRESENTEN

Dues empreses capdavanteres en les seves respectives especialitats esportives han sumat esforços i sinergies amb la finalitat de satisfer les necessitats dels esportistes més exigents

Els amants del fitness i del pàdel del Maresme, així com de localitats veïnes, estan d’enhorabona. Per primera vegada a la nostra comarca dues empreses capdavanteres en les seves respectives especialitats esportives han sumat esforços i sinergies per presentar una oferta única i exclusiva amb la finalitat de satisfer les necessitats dels esportistes més exigents, esportistes que busquen un tracte exquisit i professional en unes instal·lacions de primer nivell.

Han creat una quota única amb ús il·limitat tant del gimnàs com de les pistes de pàdel

La Tribu Urban Fitness de Premià de Dalt, considerat un dels millors gimnasos de tot el Maresme, dotat amb les màquines més modernes i d’última generació del mercat, i el Maresme Pàdel Club, el nou i espectacular club de pàdel que ha obert recentment les seves portes, presenten una proposta conjunta basada en l’exclusivitat.

Una oferta dirigida tant als esportistes més exigents, que busquen treure el màxim rendiment al seu temps, com als qui fan fitness i juguen a pàdel de forma més lúdica. Els experimentats professors de la Tribu estan estan a la disposició dels seus clients per ajudar-los a aconseguir els seus objectius.

Per 110 euros al mes es podrà gaudir de les dues exclusives instal·lacions de Premià de Dalt i Premià de Mar respectivament

I en el Maresme Pàdel Club, igual, gaudint d’unes instal·lacions noves i dissenyades per al màxim confort dels seus clients. Amb un emplaçament envejable i la brisa marítima a favor, Maresme Pàdel Club espera convertir-se en un club de referència de la zona del Maresme, sent el més gran de la comarca.

Per una quota fixa mensual de 110 euros, tots els clients que apostin per aquesta oferta exclusiva podran fer ús il·limitat del gimnàs La Tribu (matins o tardes i caps de setmana), així com de les pistes de pàdel del Maresme Club.


Un ambient immillorable amb la millor maquinària fitness del planeta

Sala de Càrdio

En aquesta sala podràs trobar les millors opcions per treballar el teu sistema cardiovascular: les Woodway Curve, les Cybex Arc Trainer, les Precor AMT i la Jacob’s Lader, entre d’altres.

La cinta Woodway Curve absorbeix el 90% de l’impacte, protegint així les articulacions.

La Cybex Arc Trainer és una eina de precisió biomecànica única. El que fa la màquina és reconduir els vectors força típics de les el·líptiques convencionals, traient pressió als malucs i genolls.

La AMT et permet realitzar diferents transicions entre moviments sense pulsar cap botó o canviar de programes, oferint-te un entrenament més motivador, variat i excitant.

La Jacob’s Lader és un aparell de força/cardiovascular únic en el mercat molt útil perquè treballa tot el cos simultàniament.

Amb la bicicleta d’entrenament oficial Tour de France, de Proform, tindràs la sensació d’estar a l’exterior, sense perdre el confort d’estar a La Tribu.  No la trobaràs a cap altre gimnàs del Maresme.

Sala de Tonificació

A la Sala de tonificació pots treballar la força amb el sistema Nautilus One, el millor circuit de màquines dissenyades per treballar de manera eficient tots els grups musculars.

Les Nautilus ONE compten amb la millor biomecànica que existeix al mercat adaptant-se als vectors de força, el que assegura el menor impacte articular, amb una fricció mínima i la màxima eficàcia a l’hora de tonificar.

Sala Activitats UP

En aquesta sala podràs gaudir de les activitats dirigides més mogudes del centre. Aquest espai està habilitat amb una gran varietat de material funcional perquè puguis donar el màxim de tu mateix/a a cada classe. A més, la sala està adaptada amb un sistema de so digne de les millors discoteques perquè puguis escoltar tant als professors com la música en les millors condicions possibles i condicionada amb bona ventilació i lluminositat.

Sala de Cycling

A la sala de Schwin Cycling trobaràs un total de 15 bicicletes amb les que podràs gaudir d’aquest esport sense els seus inconvenients. Les sessions de Cycling t’ajudaran a incrementar la teva despesa calòrica com cap altra activitat d’una manera segura i divertida. Gràcies a les sessions virtuals, podràs realitzar una sessió de Cycling adaptada a la teva condició física i a l’hora que vulguis sense la necessitat que hi hagi un professor.

Vestidors

Un dels espais més cuidats del centre perquè et sentis com a casa. Disposaràs d’armariets per deixar els teus objectes, dutxes amb aigua amb osmosi inversa, xampús i gels de bany, miralls de cos complet, tovalloletes desmaquillants, assecadors… En definitiva, tot el que necessites perquè puguis venir amb el mínim d’objectes possibles dins la teva bossa d’esport.

 

 


Maresme Padel Club

El nostre compromís serà l’excel·lent tracte amb el client, la qualitat de les instal·lacions i del professorat així com el bon servei en tots els aspectes inherents al Club. Pretenem organitzar i acollir tornejos i esdeveniments destacats, tant locals com nacionals.

INSTAL·LACIONS

314 pistes de pàdel, amb 2 pistes centrals

WPT, totes panoràmiques d’última generació.

3Casa club de 360 m2

3Servei de Bar-Restaurant-Lounge amb

gran terrassa exterior de 200 m2 · Vestidors

3Recepció i botiga de productes per a la

pràctica del pàdel.

3Zona infantil

3Zona d’aparcament

3Oficines

OBJECTIUS

El nostre objectiu és crear un gran centre esportiu de pàdel, sent un dels més grans de Catalunya i fent del Club un punt de referència per a la pràctica del nostre esport.

Fomentar la pràctica de l’esport per a tots els públics i edats, creant un espai de trobada social i familiar. Promoure les activitats extraescolars, introduint una escola de pàdel.

Cooperar amb la Federació Catalana per a l’organització d’esdeveniments esportius tan nacionals com internacionals.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness