Connect with us

Futbol

Arriben les transmissions esportives a Esportiu Maresme, amb Eduard Boet

– El prestigiós periodista Eduard Boet retransmetrà en directe el partit de futbol més interessant de cada cap de setmana

– La nova proposta de continguts abastarà des de la Primera fins a la Tercera Catalana, sempre amb equips del Maresme involucrats

– El nou canal també oferirà pròximament partits de gran transcendència d’altres esports d’equip, com ara bàsquet, waterpolo o voleibol, entre d’altres

Primera cita: diumenge 17 de març al canal d’Esportiu Maresme a Youtube. Subscriu-te ara!

Esportiu Maresme, com a revista poliesportiva de referència de la nostra comarca, continua fent passos decidits cap al seu creixement i consolidació i volem fer-ho celebrant el nostre el seu setè aniversari (que es compleix aquest mes d’abril) amb una nova aposta periodística multimèdia: la creació i posada en marxa del nostre propi canal de continguts a la plataforma YouTube.

En aquest cas, estem parlant de transmissions en directe dels partits més importants dels equips de futbol del Maresme, des de la Primera fins a la Tercera Catalana, adscrits a l’FCF. Una decidida aposta per l’esport de proximitat amb la finalitat que tots els amants del futbol de la nostra comarca tinguin un espai on veure les evolucions dels seus equips… i també dels rivals. Hi haurà entrevistes després dels partits i un resum dels moments més importants que també compartirem en les nostres xarxes socials.

En una primera fase la proposta serà oferir els partits de futbol més rellevants, on estarem molt atents als diferents derbis que es puguin produir en les tres categories. També tenim el ferm propòsit d’obrir aquesta finestra a altres esports per equips on els nostres representants tenen un gran protagonisme, com waterpolo, voleibol, hoquei patins, futbol juvenil i femení i altres disciplines.

Aquest projecte neix, arrenca i camina de la mà d’uns dels millors periodistes esportius que ha donat Catalunya: Eduard Boet. El prestigiós i veterà locutor de Ràdio Joventut, Ràdio Barcelona i presentador de programes (Gol a Gol) i del Telenotícies de TV3, serà l’encarregat de posar veu a les transmissions, una especialitat en la qual Eduard Boet és un mestre, ja que durant molts anys va acompanyar el mític Joaquim Maria Puyal i va narrar incomptables partits del Barça, de l’Espanyol i d’altres esports, a TV3.

“Em sento molt a gust dedicant aquesta etapa de la meva vida a l’esport amateur, a l’esport territorial, perquè l’esport és educació, cultura i cohesió”, afirma Eduard Boet per a qui aquesta aliança amb Esportiu Maresme “és una gran oportunitat per continuar fent alguna cosa que ningú fa: periodisme de proximitat”. Boet afirma que “ho farem amb rigor, ètica, objectivitat i amb la màxima professionalitat per dignificar un ofici, el del periodisme, que té com a principal missió la de servei públic”.

Després d’una carrera professional extraordinària, Eduard Boet afirma que “fer periodisme de quilòmetre 0 i posar en valor el Maresme i tot el seu teixit esportiu, que és extraordinari i amplíssim, també ens brinda l’oportunitat d’adaptar-nos a les noves tecnologies i dinàmiques i, en el meu cas particular, retornar-li al periodisme tot el que m’ha donat”.

Primera cita: diumenge 17 de març al canal d’Esportiu Maresme a Youtube. Subscriu-te ara!

More in Futbol