Connect with us

Futbol

Un trosset del CE Vilassar a Kenya

El club verd i blanc va fer entrega de material esportiu a una escola de Diani Beach (Mombasa)

El passat mes de novembre el Club Esportiu Vilassar de Dalt – Giatsu va viatjar fins a Kenya mitjançant la figura del seu responsable de comunicació, David Casany. Un viatge de caràcter solidari on es va fer entrega d’equipacions oficials del club, així com de material divers com pilotes o infladors a una escola de Diani Beach (Mombasa – Kenya).

El motiu d’aquest gest va venir motivat pels valors que representa aquesta entitat maresmenca, entre ells el de la solidaritat amb aquells i aquelles més necessitats. En aquest cas, nenes i nens que lluny de les nostres fronteres tenen necessitats tan bàsiques com les de gaudir de material esportiu per poder dur a terme activitats dins l’àmbit de la seva educació i viure una vida més saludable de la mà d’esports com el futbol. Un gest que va dibuixar somriures a aquests petits i petites i que va emocionar a totes i tots els implicats en el projecte.

Però més enllà d’aquesta felicitat, aquest gest de solidaritat també ha ajudat a transmetre als mateixos jugadors i famílies del club vilassarenc a apreciar i valorar tot allò que tenim al nostre abast temporada rere temporada: una simple equipació o una pilota per a nosaltres és el més habitual, en canvi, per a ells es converteix en un petit tresor. Projectant el gest.

La iniciativa ha obtingut el reconeixement de la Fundació Catalana de Futbol a la VII edició dels Premis Solidaris

En aquest sentit, i per tal de donar projecció a aquest gest solidari, des del club es van publicar fotografies i vídeos on es mostrava l’escola d’Africsoul (l’ONG que treballa per millorar les condicions de vida i l’educació d’aquests petits) i on es mostraven també els moments en què es va fer entrega de tot aquest material, i també algunes escenes on es veuen els petits i petites gaudint del material i també gaudint de petits jocs i entrenaments al costat del responsable de comunicació de l’entitat vilassarenca. Aquestes publicacions van tenir una especial repercussió a les xarxes socials verd i blanques (@cevilassar) i van ser moltes famílies les que es van interessar i van felicitar el club per aquest gest.

Una gran rebuda que motiva l’entitat a pensar que cal continuar mantenint viva aquesta i d’altres possibles futures col·laboracions amb indrets com Kenya.

Una iniciativa premiada. El gest solidari del club vilassarenc amb l’escola de Kenya va obtenir un bonic reconeixement a la VII Edició dels Premis Solidaris organitzada per la Fundació Catalana de Futbol. Durant aquesta emocionant gala, l’entitat maresmenca va rebre el Tercer Premi a la categoria de “Iniciatives Benèfiques amb Projecció Internacional”.

L’acte es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i per part del club verd i blanc hi van estar presents Jordi Torrent (membre de la directiva), Josep López (coordinador federatiu) i David Casany (responsable de comunicació).

Membres de la directiva i de l’staff del CE Vilassar de Dalt, acompanyats per Moha El Gaadaoui, secretari de la delegació de l’FCF

More in Futbol