Connect with us

Caldes d'Estrac

Carla Escrich aconsegueix la medalla de bronze als World Skate Games 2022

La patinadora caldenca Carla Escrich va oferir un programa ple d’energia i passió que la va situar directament entre les millors patinadores artístiques del món

El passat cap de setmana, la patinadora artística caldenca Carla Escrich va fer-se amb la tercera posició als World Skate Games 2022, que es van celebrar a l’Argentina.

Escrich, que forma part del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, va aconseguir la medalla de bronze en la categoria sènior femenina de modalitat lliure amb 174,94 punts. L’esportista caldenca va oferir un programa ple d’energia i passió que la va situar directament entre les millors del món. En aquest sentit, el primer lloc va ser per la italiana Rebecca Tarlazzi i el segon lloc va ser per la italiana Giada Luppi.

En les seves xarxes socials, la Carla ha explicat que està «feliç per haver complert un somni, feliç per haver-ho lluitat, feliç de sentir que la feina està feta, feliç de seguir-hi sent. Ha estat una temporada molt llarga, molt dura i molt intensa, i no sempre ha anat com haguéssim volgut que anés, però no ho canviaria per res del món! Un resultat impressionant».

«En nom de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, vull felicitar la Carla per la seva fantàstica actuació a Buenos Aires, l’Argentina, i alhora per la seva impecable trajectòria esportiva. A Caldes d’Estrac, estem molt orgullosos de comptar amb una patinadora d’alt nivell com ella, que porta el nom de la nostra vila arreu del món. Enhorabona Carla!», afirma la regidora d’Esports, Elena Díaz Torrevejano.

Felicitats Carla!

Font: Ajuntament Caldes d’Estrac

More in Caldes d'Estrac