Connect with us

Arts marcials

Ciclisme i Taekwondo, protagonistes a Palafolls

Ciclisme – 1r Gran Premi Castell de Palafolls

Prop de 200 ciclistes van prendre part en la 1a edició del Gran Premi Castell de Palafolls, prova ciclista organitzada per GR Bikes Cycling Team de Mataró, el Club Ciclista Palafolls i la Regidoria d’Esports del municipi.

La cursa era la setena de la Copa Catalana Màster de ciclisme d’enguany i es va dividir en dues parts, totes dues amb sortida des del poliesportiu Palauet i amb arribada als peus de l’icònic castell. La primera carrera, amb sortida a les nou del matí, va ser la de +50, +60 i dones i la segona, a partir de les onze hores, per a ciclistes +30 i +40.

Van consistir les dues a recórrer 68 quilòmetres pel circuit habilitat en el polígon Industrial Mas Puigvert, si bé l’última volta acabava al castell de Palafolls, un ‘trenca cames’ de 1,7 quilòmetres amb un desnivell del 7%. Per a un club de la dimensió del Club Ciclista Palafolls, format per una vintena de corredors, poder participar activament en una prova d’aquesta envergadura és tot un èxit.

El seu president, Iván Fuentes Ruiz, també corre amb el GR Bike Cycling Team, que agrupa molts ciclistes del Maresme, i aquest vincle va facilitar la celebració d’aquesta primera pujada al Castell de Palafolls.

Taekwondo – 2n Campionat de Salts Vila de Palafolls

El club de taekwondo Juls de Palafolls està d’enhorabona. A més d’estrenar nova instal·lació esportiva després de 21 anys d’existència, acaba de celebrar la segona edició del Campionat de Salts Vila de Palafolls, una espectacular modalitat d’exhibició del taekwondo que té molts adeptes.

Sota la presidència de Francesc Falgàs i la direcció tècnica de Júlia Martínez, el club va organitzar un dels pocs campionats d’aquesta especialitat que es fan en tot Catalunya.

A més del club Juls, van ser convidats el Club Taekwondo Palafolls, el Club Taekwondo Blanes i el Club Taekwondo Lloret de Mar. En total van participar en la competició 85 esportistes, sent David Marín i Marc Turón els que van fer els salts més alts.

More in Arts marcials