Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

La segona edició de Cuida’t, un èxit rotund

El passat mes de juny, Palafolls va tornar a gaudir d’una nova edició del Cuida’t. El consistori, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, va organitzar per segona vegada una jornada plena d’activitats saludables i gratuïtes per a totes les edats.

Els actes es van iniciar al matí amb una caminada per a tots els públics des de l’encreuament del carrer Major amb el carrer de Francesc Macià. L’espai infantil, instal·lat al Fòrum Palatiolo, va tenir jocs de moviment, de construcció, heurístics, simbòlics, divertits i creatius. L’espai jove, per la seva part, va acollir circuits de bicicletes i karts i jocs interactius.

Va ser una jornada plena d’activitats saludables i gratuïtes per a totes les edats

Al costat de l’església es va poder gaudir de l’espai d’activitats dirigides, amb Open Barre, Slow Barre, Kangoo jumps, Streching i relaxació. L’Escola Municipal de Música i Dansa es va afegir a la festa amb un parell de xerrades: una sota el tema “Desfilant el cabdell de les nostres emocions” i l’altre sobre “Primers auxilis”.

Com a novetat d’enguany, alguns comerços del municipi es van adherir a la iniciativa del consistori. Fins al 18 de juny, presentant la polsera del Cuida’t, es podien obtenir sorpreses i descomptes als establiments col·laboradors. La intenció del Consistori és conscienciar la població de l’important que és portar una vida saludable, fer esports, activitat física i tenir una alimentació saludable.

L’èxit d’aquesta segona edició ‘obliga’ Palafolls a treballar ja per una tercera.

More in Consell Esportiu del Maresme CEM