Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Cinquena edició del Dia de l’Educació Física al carrer

Un any més, ens vàrem donar cita al carrer per donar a conèixer a la ciutat com es treballa l’educació física i donar visibilitat a la matèria, pilar molt important per al desenvolupament integral i l’aprenentatge dels nens i nenes.

El 30 de març vàrem celebrar el Dia de l’Educació Física al Carrer, omplint el parc central de Mataró de 90 classes simultànies d’educació física, impartides pels professors i professores de 30 escoles de Mataró per a més de 2.000 nens i nenes de tercer i quart de primària.

La jornada va constar de dues parts. A la primera part cada grup classe va realitzar la sessió d’educació física, organitzada i coordinada pel seu professorat en un espai assignat del Nou Parc Central. Posteriorment la segona part es va fer a l’espai firal i va rebre una masterclass d’aeròbic amb totes les escoles participants alhora.

Aquesta cita anual representa la promoció dels hàbits saludables i l’activitat física per excel·lència. Agraïm una vegada més la participació de totes les escoles i l’empenta de tots els professors i professores que dia a dia apropen el moviment als infants…i ens tornem a veure l’any vinent per tornar a omplir els carrers d’alegria.

More in Consell Esportiu del Maresme CEM