Connect with us

Atletisme

El Circuit Maresmenc de Cros arriba a Tordera i Llavaneres

El passat mes d’octubre, concretament el dissabte dia 28, va arrencar a Santa Susanna de manera oficial la nova edició del Circuit Maresmenc de Cros 2023-2024. Era l’edició número 24 de la prova en aquest municipi del Maresme, que l’any que ve viurà les seves Noces de Plata.

El primer cap de setmana de novembre, el circuit va tornar a viure al cros més antic de tots, l’anomenat ‘dels Arenys’, que compleix 43 anys. A mitjan novembre, concretament el dia 18, es va celebrar el tercer cros i que també era la tercera participació de Tordera.

Xavi Amor, diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, i Toñi García, regidora d’Esports de Tordera van entrega dels premis

El Parc Prudenci Bertrana va ser escenari d’una prova que s’ha consolidat en el municipi i que va acollir a 450 atletes de totes les edats en set categories diferents. Els guanyadors de la prova absoluta van ser Roger Riera, del Centre Natació Mataró (va invertir un temps de 16’ 33’’), i Soledad Avellaneda, del Club d’Atletisme Nou Barris, que va trigar 22’ justos a completar el recorregut.

El lliurament de premis va estar a càrrec de Xavier Amor en qualitat de diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona i de Toñi García Martínez, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tordera.

Llavaneres va debutar en el Cros Maresmenc i ho va fer amb més de 400 participants

El següent cros, sense menysprear-ne a cap, va ser molt especial, ja que Sant Andreu de Llavaneres va acollir per primera vegada aquesta prova esportiva, sinònim de l’arrelat i popular que està aquest Cros Maresmenc al territori, que se celebra gràcies a les sinergies del Consell Esportiu del Maresme, l’empresa de gestió d’esdeveniments esportius Gesport i els respectius ajuntaments.

A Llavaneres pràcticament es va repetir l’èxit de Tordera, ja que els guanyadors de les proves absolutes van ser els mateixos, Roger Riera i Soledad Avellaneda i el nombre de corredors va sobrepassar per poc els 400, tot un èxit tenint en compte que era la primera vegada que es feia el cros a Llavaneres. L’encarregat de lliurar els premis als tres primers de cada categoria va ser el regidor d’Esports, Carles Canals.

Carles Canals, nou regidor d’Esports de Llavaneres, va ser l’encarregat de donar els premis als millors de cada cursa

El Circuit segueix el seu calendari aquest mes de desembre. El divendres dia 8 se celebra la 28 edició del Cros de Malgrat i el diumenge 17 es viurà a Alella l’edició número quinze. Cal recordar que el circuit està obert a tots els públics, tant federats com no, a nivell individual i per clubs.

More in Atletisme