Connect with us

Atletisme

Malgrat, un cros d’altura

350 atletes van participar en la cinquena prova del Circuit Maresmenc de Cros 23-24, que es va celebrar en el bosc de Santa Rita de Malgrat

El bosc de Santa Rita de Malgrat va ser l’escenari de la cinquena prova del Circuit Maresmenc de Cros i va reunir prop de 350 corredors entre les vuit distàncies que es van disputar: Màster A, Màster B, Sub-16, Sub-14, Sub-12, Sub-10, Sub-8 i Absolut, tant en categoria femenina com en masculina.

Aquest cros de Malgrat és un dels més veterans que se celebren al Maresme, ja que ha complert 28 anys de vida i solament és superat pel cros dels Arenys. La prova va tenir un gran nivell competitiu, com ho van demostrar els guanyadors de les dues proves absolutes.

La masculina va ser per a Mohamend Azzoud, atleta de l’Ironwill Solideo i la femenina per a Laura Prieto, del FC Barcelona. El primer va emprar un temps de 14:49, només sis segons més que el segon, Roger Riera.

Per part seva, la blaugrana Laura Prieto, la primera dona, va entrar a meta en divuitena posició amb un temps de 19:12. La segona atleta va ser Judit Cavero, que va fer un temps de 20:04 minuts.

El lliurament de trofeus (tres per categoria) la va realitzar el regidor d’Esports de Malgrat, Miguel Ángel Ruiz.

Recordem que el Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Maresme, els diferents ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport, posada en marxa fa més de 10 anys i que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 10 proves per aquesta temporada 2023/24.

More in Atletisme