Connect with us

Gimnàstica

Clàudia Torrent, subcampiona d’Espanya junior de gimnàstica artística

Grans èxits de l’Associació Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar (AGAV) que, a més, va quedar tercera d’Espanya per equips en Via Olímpica 2

L’AGAV de Vilassar de Mar ha viscut dos mesos carregats de competicions i èxits esportius. L’activitat va començar amb el Campionat d’Espanya de la categoria base que es va realitzar a Lanzarote el passat mes de juny, on van participar les gimnastes Mireia Andreu, Carla Alcaide, Clara Alcaide, Jana Basco, Bruna Barrufet, Eila Barrufet i Alex Masenello. Totes elles van fer una la gran competició.

Del 18 al 23 de juliol, l’AGAV es va desplaçar fins a Pamplona (Navarra) per participar en el Campionat d’Espanya 2023, on van demostrar el treball i entrega diària de tot l’any. Malgrat els pocs recursos que tenen i les insuficients instal·lacions (una reivindicació que estan fent des de fa molts anys) van obtenir molts èxits i van poder deixar Vilassar de Mar al més alt del podi.

Va començar la competició l’Anne Colodrero de Via 3 i Lucia Garrido de Via 6, on van fer vibrar i gaudir fins a últim moment. Seguidament, la gimnasta júnior Clàudia Torrent va assolir la medalla de plata a la general, obtenint així el títol de subcampiona estatal 2023.

La Clàudia venia de participar com a titular amb la selecció espanyola en el Campionat del Món Junior celebrat a Turquia.

Després van tenir protagonisme les més petites de Via 1 que, amb 6,7 i 8 anyets, van demostrar que tot i els nervis venien a gaudir i mostrar tot el treball fet fins ara: Ona Renom, Lucia Hidalgo, Carla Rosado i Paula Hinojo.

Per finalitzar el campionat, va ser el torn de les gimnastes de Via Olímpica 2, on l’Aina Renom, Gabriela Hernández i Martina Marsella es van proclamar 3es d’Espanya per equips.

També cal destacar la gimnasta Aina Renom es va proclamar 5a estatal a la seva categoria i va aconseguir la medalla de bronze a l’aparell de terra i l’or a l’aparell de salt de poltre on cap rival de la seva categoria va realitzar el seu salt de gran dificultat.

Enhorabona a totes elles pels èxits assolits i a tot l’equip tècnic de l’AGAV, amb l’exgimnasta de l’equip nacional Sheila Ruiz al capdavant, per la seva brillant feina i cohesió de grup.

Font i fotos: AGAV / RFEG

More in Gimnàstica